Jukka Alasaari
15:10 - 26.02.2021 / tv-sarjat / Findance
The Voice of Finland 10 tänään: 10. jakson laulajat julki

Tänään The Voice of Finland -ohjelmassa on vuorossa viimeinen Ääni ratkaisee -jakso ja valmentajien on saatava tiiminsä kasaan.

Kykyjään esittelevät seuraavat laulajat (kuvat nimiä klikkaamalla - kuvat Saku Tiainen)

Varpu Kivekäs, 35, Ylistarosta opiskelee nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi. Aikaisemmalta koulutukseltaan hän on yhtyemuusikko ja puutarhuri. Varpun perheeseen kuuluu kaksi lasta sekä aviomies Antti, jonka kanssa he ovat olleet yhdessä jo 20 vuotta. Varpu harrastaa mm. maalaamista, sisustamista ja fatbikella ajamista. Hän rakastaa stemmalaulantaa. Varpu on on aktiivinen seurakuntansa musiikkitoiminnassa, ja kertookin, että yksi hänen tärkeimmistä päätöksistään oli alkaa 15 vuotiaana kristityksi.

Elsa Karmitsa, 19, tulee Seinäjoelta ja on abivuoden opiskelija. Elsan vapaa-aika kuluu helluntaiseurakunnan nuorten sekä gospelmusiikin parissa. Elsa tuli uskoon 14-vuotiaana ja kuuntelee eniten ylistysmusiikkia. Elsa vetää seurakunnassaan tanssi- sekä musiikkitiimiä.

Vantaalainen Kalle Virtanen, 33, on ammatiltaan freelancemuusikko ja työskentelee oopperalaulajana. Kalle harrastaa teatteria, elokuvia, kirjallisuutta ja kuvataidetta. Hän on tehnyt myös käännöksiä ooppera- ja musikaalimusiikista. Kalle kertoo kokeneensa äänenmurroksen varhain, ja jo 12-vuotiaana hän oli ääneltään aikuinen. Lauluääni toikin hänelle yläasteella lempinimen Mr.Voice. Kallen puoliso on ammatiltaan pianisti ja säveltäjä. Erityistaitonaan Kalle mainitsee imitoinnin. Hän pystyy imitoimaan mm. Kirkaa, Frediä, Petri Laaksosta ja M.A. Nummista.

Sari Turunen, 28, tulee Liperistä ja on ammatiltaan terveydenhoitaja. Sari työskentelee neuvolassa. Alun perin Sari on kotoisin Paalasmaalta eli Suomen korkeimmalta saarelta. Peruskoulussa Sari oli aina mukana musiikkiesityksissä ja lukiossa hän kävi vuoden ajan laulutunneilla. Sarin suosikkibändi on Paramore. Nuorena hän kävikin lähimetsässä laulamassa Paramoren biisejä teini-iän ahdistuksessaan.

Mika Tuukkanen, 28, tulee Imatralta ja työskentelee jäteautonkuljettaja. Mika harrastaa punttisalilla käyntiä. Sekä Mikan työpäiviin että vapaa-aikaan kuluu musiikki vahvasti. Hän kuuntelee erityisesti Radio Rockia. Mika aloitti musiikin harrastamisen rumpujen soitolla ja vaihtoi armeijan jälkeen lauluun. Hän fanittaa Turmion kätilöitä, ja valitsi TVOF:in koska kokee formaatin tarvitsevan enemmän valtavirrasta poikkeavaa örinää.

Anni Torppa, 27, Helsingistä työskentelee vaatekaupassa. Koulutukseltaan hän on kosmetologi. Anni aloitti laulamisen ala-asteella, kun ystävä kehui hänen lauluääntään. Anni on nauhoittanut coverbiiseistä koostuvan levyn yhdessä muusikkoisänsä kanssa. Anni rakastaa Christina Aguileraa.

Hämeenlinnalainen Emilia Seppänen, 27, on koulutukseltaan tradenomi. Ala-asteikäisenä Emilia muutti äitinsä ja siskonsa kanssa pariksi vuodeksi Ruotsiin. Emilia työskentelee asiakasneuvojana pankissa, jonne hän pääsi alun perin kesätöihin.

Lenny Pearl, 46, tulee Turusta ja on koulutukseltaan suomen kielen maisteri. Lenny työskentelee mobiilipelin pelikenttäsuunnittelijana sekä kielenkääntäjänä. Lenny on kotoisin New Yorkista ja muutti Suomeen, kun törmäsi 90-luvulla massachusettsilaisessa levykaupassa suomalaiseen kansanmusiikkiin. Hän kiinnostui suomen kielestä niin, että opiskeli itsensä suomen ja sen sukukielten maisteriksi. Lenny on kääntänyt englanniksi Dingon Levottoman tuhkimon.

Oona Metsärinne, 18, Inkoosta käy lukiota. Oona valitsi Vaskivuoren lukion, koska halusi musiikkilinjalle. Oonan mummi asui koulun lähellä, joten heistä tuli kämppäkavereita. Myöhemmin mummi sairastui äkillisesti ja menehtyi, mikä johti Oonan nopeaan itsenäistymiseen. Oona nauttii fiktioiden ja elämänkertojen lukemisesta sekä biisien, tarinoiden ja runojen kirjoittamisesta. Hän on myös kiinnostunut muodista ja filmikameralla valokuvaamisesta.