Jukka Alasaari
10:10 - 21.02.2021 / tv-sarjat / Findance
The Voice of Finland 10 tänään: 10. jakson laulajat julki

The Voice of Finland jatkuu tänään 10. tuotantokauden 10. jaksolla.

Kykyjään esittelevät tänään 21.2. seuraavat laulajat (kuvat nimiä klikkaamalla - kuvat Saku Tiainen)

Clarissa Grönstrand, 15, Kauhajoelta käy peruskoulun 9. luokkaa. Hän on tämän kauden nuorin osallistuja. Clarissa harrastaa viulun soittoa ja hän on itsenäisesti opetellut soittamaan myös pianoa, haitaria, kitaraa, ukulelea ja kosketinsoittimia. Clarissa osallistui Talent Suomeen vuonna 2020 ja pääsi semifinaaleihin asti. Hän on voittanut myös Suupohjan lasten ja nuorten karaokekilpailussa oman sarjansa 8 vuotta peräkkäin.

Niklas Haapalainen, 28, tulee Tuusulasta ja hän työskentelee risteilyisäntänä, mutta on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja luokanopettaja. Sivutyönään hän toimii juontajana. Niklas on juossut kahdeksan maratonia ja hiihtänyt yhdet Finlandia-hiihdot.

Espoolainen Laura Karppanen, 27, on viittä vaille valmis merkonomi. Hän on käynyt aiemmin musiikkilukiota, joka jäi kesken lapsen saamisen takia. Lauran vaikeat perhe- ja parisuhteet ovat aiheuttaneet epävarmuutta, joka on varjostanut hänen koko elämäänsä. Äitinä oleminen kahdelle pojalle on vahvistanut paljon Lauran itsetuntoa.

Jani-Markus Korhonen, 27, tulee Sotkamosta ja työskentelee tarjoilijana ja karaokejuontaja. Jani-Markus sai 18-vuotiaana karaokejuontajan pestin, kun karaokea laulaessaan paikan omistaja ihastui hänen persoonaansa ja lauluääneensä. Jani-Markus on opiskellut laulamista Laajasalon opistossa ja osallistunut useisiin laulukilpailuihin. Hän on ollut mukana mm. Idolsissa, Kiuruveden iskelmäviikoilla sekä Kuhmon tangokilpailussa.

Helsinkiläinen Kaisa Lindell, 40, työskentelee monipuolisesti musiikin alalla: laulunopettajana, laulajana, pianistina sekä säestäjänä eri kokoonpanoissa. Kaisalla on oma bilebändi High5, joka on ollut pystyssä jo 15 vuotta. Kaisa sairasti vuosi sitten syövän, josta selviytyminen opetti heittäytymään elämään uudella tavalla. Kaisa on mennyt hiljattain naimisiin insinööri-saksofonisti miehensä kanssa.

Helsinkiläinen Anna Oikarinen, 19, työskentelee ravintolatyöntekijänä hampurilaisravintolassa. Anna muutti Hyvinkäältä Helsinkiin 17-vuotiaana, kun abivuosi Sibelius-lukiossa alkoi. Annan kämppäkaveri Aurora Eskelin on myös mukana kisassa tällä kaudella. Anna tulee musikaalisesta perheestä. Annan äiti on muusikko ja isä miksaaja ja valo- sekä äänimies. Kaikki kolme Annan sisarusta soittavat jotakin instrumenttia.

Aurora Eskelin, 19, tulee Helsingistä. Hän on abivuoden opiskelija Sibelius-lukiossa. Aurora työskentelee myös eläinsairaalassa apulaisena. Hän aloitti klassisen pianon soiton 4-vuotiaana, kun kotiin tuli piano väliaikaiseen säilytykseen. Auroran kämppis Anna Oikarinen on myös mukana kisassa. He ovat tehneet musiikkia yhdessä 3. luokalta saakka ja hakivat yhdessä musiikkilukioon. Aurora oli mukana The Voice Kidsissä vuonna 2014.

Jyväskyläläinen Anu Hoo, 29, on restonomi, agrologi sekä sekatyöläinen. Sydämeltään hän sanoo olevansa "landepaukku". Anu on opiskellut itsensä agrologiksi ja restonomiksi, muttei ole löytänyt niiltä aloilta töitä. Anu on laulanut kahdessa country-bändissä. Hän asuu miehensä kanssa Jyväskylässä. Aikoinaan he tapasivat lukion musiikintunnilla ja ovat olleet yhdessä yli 10 vuotta.

Lauri Johannes, 33, tulee Jyväskylästä ja työskentelee IT-asiantuntija. Koulutukseltaan hän on tietotekniikan insinööri. Lauri on syntynyt ja asunut lapsena Ruotsissa, josta muutti Suomeen 9-vuotiaana. Lauri soittaa pianon lisäksi muita yleisimpiä bändisoittimia: rumpuja, kitaraa ja bassoa. Hän myös kirjoittaa omia biisejä. Lauri harrastaa retkeilyä ja kertoo olevansa leffafanaatikko.

Joensuulainen Jemina Väisänen, 21, opiskelee aikuiskasvatustiedettä yliopistossa. Läheiset kannustivat Jeminaa 13-vuotiaana osallistumaan The Voice Kidsiin, jossa hän etenikin semifinaaliin asti. Menestys kisassa johti säännölliseen keikkailuun. Muutto omilleen ja yliopisto-opiskelu ovat vähentäneet Jeminan musiikin harrastamista. The Voice of Finland on hänelle keino saada musiikki takaisin elämäänsä.