Jukka Alasaari
13:10 - 19.02.2021 / tv-sarjat / Findance
The Voice of Finland 10 tänään: yhdeksännen jakson laulajat julki

The Voice of Finland jatkuu tänään 10. tuotantokauden yhdeksännellä jaksolla.

Kykyjään esittelevät tänään 19.2. seuraavat laulajat (kuvat nimiä klikkaamalla - kuvat Saku Tiainen)

Helsinkiläinen Sara Beldjerd, 21, halusi maisemanvaihdosta ja muutti Helsinkiin Seinäjoelta. Nyt Sara opiskelee tradenomiksi. Saralla on erittäin tiivis 17 hengen kaveriporukka, jotka ilmoittivat Saran TVOF:iin ja ovat sanoneet että: ”Mitä tahansa teetkin, niin me ollaan aina eturivissä!” Innostus musiikkiin heräsi, kun Sara sai pienenä lahjaksi Rihannan Umbrella-albumin, ja alkoi laulamaan mukana ja tehdä kappaleisiin koreografioita.

Ville Hautaluoma, 45, tulee Kellokoskelta ja työskentelee myyntipäällikkönä terveydenhuoltoalan tuotteita myyvässä yrityksessä. Villellä on ollut oma bändi jo 16 vuotta, jossa hän laulaa ja soittaa kitaraa. Ville nauttii myös kalastamisesta. Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi lasta. Tytär Jenni ilmoitti salaa sekä isänsä että siskonsa mukaan TVOF:iin eli myös Villen tytär Vilma Hautaluoma on mukana Ääni ratkaisee -vaiheessa.

Kellokoskelainen Vilma Hautaluoma,18, on abivuoden opiskelija lukiossa. Vilman sisko ilmoitti salaa sekä isänsä sekä Vilman TVOF:iin. Vilman koko perhe on musikaalinen. Perheeseen kuuluu äiti, isä, sisko ja koirat Mokka ja Latte. Vilma keikkailee toisinaan kahvilassa duona siskonsa kanssa. Hän haaveilee saavansa joskus ääninäytellä Disney-prinsessan roolissa.

Sheila Bernal, 35, Viitasaarelta työskentelee ruokakaupassa. Sheila asui lapsuutensa Lanzarotella - myöhemmin Sheila muutti äitinsä kanssa Suomeen, ja he päätyivät Viitasaarelle, jossa Sheilan papalla oli mökki. Sheila pääsi Idolsissa vuonna 2007 semifinaaleihin saakka.

Helsinkiläinen Aino Lindroos, 18, käy lukiota ja harrastaa kestävyysjuoksua hyvin tavoitteellisesti. Aino valmistui peruskoulusta 9,5 keskiarvolla. Hän ei soita instrumentteja, mutta rakastaa laulamista ja tanssimista. Haaveena Ainolla on olla julkisuudessa esillä, jotta hän voisi tuoda maailmaan sitä kautta jotakin uutta.

Marko Pynnönen, 44, Vantaalta on projektipäällikkö rakennusautomaatiota toimittavassa yrityksessä. Markon kanssa samassa taloudessa asuvat vaimo, kaksi lasta sekä appiukko. Marko nauttii lukemisesta ja on innostunut tenniksestä. Hän aloitti pari vuotta sitten käymään laulutunneilla.

Suvituuli Siikasaari, 37, tulee Helsingistä ja on ammatiltaan laulaja, lauluntekijä sekä puutarhuri. Kesäisin Suvituulin kaikki aika menee pihalla oman puutarhan parissa. Suvituuli kärsii väkivaltatraumasta, jonka vuoksi hänen kehonsa tärisee usein esiintyessä. Suvituuli lopettikin joksikin aikaa laulamisen tärinän takia, mutta koki sittemmin, että laulu on hänelle kuin happea, jota ilman ei voi olla.

Joonas Mäkinen, 30, Toijalasta työskentelee myymäläpäällikkönä kahdessa ruokakaupassa Tampereella. Joonas sai 5-vuotiaana kummisedältään lahjaksi pianon, ja aamut alkoivat joka päivä soittamalla ennen päiväkotiin tai kouluun lähtöä. Nykyisin Joonaksella on oma kotistudio. Joonas huomasi musiikkilehdestä ilmoituksen bändistä, joka etsii laulajaa ja päätti hakea paikkaa Lady Gagan Poker Face -kappaleella. Yllätyksekseen hän sai paikan.

Helsinkiläinen Nora Kinnunen, 33, opiskelee musiikkia musiikkiopistossa sekä yhteiskuntatieteitä avoimessa yliopistossa. Nora on ammatiltaan sairaanhoitaja, mutta se on työ, jota tehdessä hän paloi loppuun. Nora kokee eläneensä aiemmin muiden ihmisten odotusten mukaan. Hän on aina halunnut tehdä vain musiikkia, mutta kokenut ettei se ole oikea työ.

Klaudia Liljenmaa, 19, on keuruulainen ylioppilas. Klaudia viettää välivuotta, jonka aikana hän työskentelee ruokakaupassa ja valmistautuu samalla kevään pääsykokeisiin. Klaudian unelma-ammatti on psykologi ja terapeutti. Hän on harrastanut pianon ja viulun soittoa ja harrastaa nykyään laulamista, jalkapalloa, ratsastusta ja kuntosalia. Klaudia sanoo olevansa musiikillinen vanha sielu, joka pitää vanhasta bluesista ja jazzista.