Jukka Alasaari
08:10 - 12.02.2021 / tv-sarjat / Findance
The Voice of Finland 10 tänään: seitsemännen jakson laulajat julki

The Voice of Finland jatkuu tänään 10. tuotantokauden seitsemännellä jaksolla.

Kykyjään esittelevät tänään 12.2. seuraavat laulajat (kuvat nimiä klikkaamalla - kuvat Saku Tiainen)

Jenna Mikkanen, 18, Helsingistä on abivuoden opiskelija Sibelius-lukiossa. Jenna kävi koko peruskoulun musiikkilinjalla. Hän on mukana bändissä, kuorossa ja käy myös laulun ja pianon vapaasäestystunneilla. Jenna on kahdeksanhenkisen perheen kuopus.

Joni Nikula, 28, Kaustiselta on yrittäjä. Hän aloitti LVI-alan töillä, mutta nykyään tekee enimmäkseen automaalausta. Jonin harrastuksiin kuuluu laajasti autot. Hän lauloi kahdeksan vuotta Vetelin poikakuorossa. Joni kertoo, että isäksi tuleminen on ollut hänen elämänsä suurin käännekohta.

Anni-Mea Eerola, 21, Nummelasta työskentelee ohjaajana kehitysvammaisten parissa. Hän kertoo olevansa sisustusfriikki, joka sisustaa toisinaan myös ystäviensä koteja. Hän on myös laulava lähihoitaja, koska laulaa tai hyräilee jatkuvasti töissä. Anni-Mea yllätettiin kutsulla Ääni ratkaisee -vaiheeseen.

Yasmin Anissa, 23, Helsingistä opiskelee merkonomiksi ja työskentelee ruokakaupan kassalla. Yasmin opiskeli aiemmin parturi-kampaajaksi, mutta ei koe alaa omakseen. Yasmin pääsi nuorena laulamaan taustoja Mikael Gabrielin levylle ja lauloi myös demoja Diandralle. Ahdistushäiriöön sairastuminen johti esiintymisen vähenemiseen, ja osallistuminen TVOF:iin on Yasminin keino saada esiintymisrohkeus takaisin.

Helsinkiläinen Katariina Samula, 41, on ammatiltaan äänittäjä, äänisuunnittelija ja muusikko. Katariina on aina rakastanut musiikkia, mutta päätti opiskella varmemman ammatin. Kaipuu musiikkiin kävi kuitenkin sietämättömäksi, ja Katariina opiskeli itsensä hiljattain muusikoksi Helsingin Pop & Jazz -konservatoriossa. Koulun aikana Katariina kirjoitti myös paljon biisejä.

Alina Kyrölä, 23, Jyväskylästä opiskelee tietojärjestelmätiedettä yliopistossa ja työskentelee tietoturva-asiantuntijana. Alina muutti Pietarista Suomeen 3-vuotiaana ja rakastui videopeleihin jo taaperona. Alina koodasi ja hakkeroi ensimmäisen kerran jo ala-asteella. Hän on tavannut myös englantilaisen poikaystävänsä pelin kautta. Alina puhuu hyvin suomea, venäjää sekä englantia, mutta osaa myös ruotsia, japania, saksaa sekä ukrainaa.

Walle Wahlsten, 53, Maarianhaminasta pyörittää pientä kahden miehen rakennusfirmaa. Walle on sinkku, ja hänen aikuiset poikansa Hampus ja Conrad asuvat Ruotsissa ja ovat Wallelle kaikki kaikessa. Suurin musikaalinen inspiraatio Wallelle oli nähdä Hurriganes ensimmäistä kertaa televisiossa. The Show Must Go On -projekti on ollut yksi Wallen hienoimmista kokemuksista. Projekti oli kunnianosoitus Queenille, ja Walle oli yksi esityksen solisteista.

Emma Lamminpää, 36, tulee Kaarinasta ja on ammatiltaan psykologi. Emma työskentelee mielenterveydenhoidon parissa. Nuorempana Emma eli ja hengitti hevosharrastusta, ja on nyt aloittanut sen parissa uudestaan. Emma on käynyt kahdeksan vuotta viikoittain laulutunneilla.

Pinja-Tuulia, 23, Turusta opiskelee viittomakielen tulkiksi. Lapsuudessa Pinja-Tuulian äiti käytti omassa työssään viittomia ja alkoi käyttää niitä myös omille kuuleville lapsilleen toruessaan näitä. Pinja-Tuulia purkaa ajatuksiaan kirjoittamalla ja on tehnyt useita omia biisejä. Pinja-Tuulia haluaa tuoda omia kappaleitaan ja sanomaansa julki niin laulaen, räpäten kuin viittoenkin.

Espoolainen Guillaume Jaskula, 38, työskentelee tuotepäällikkö firmassa, joka kehittelee puhelinapplikaatiota musiikin opetusta varten. Guillaume on opiskellut kääntämistä ja tulkkausta. Hän on syntynyt Ranskassa, opiskellut Belgiassa ja Venäjällä, työskennellyt Mongoliassa, Kirgisiassa, Portugalissa ja Isossa-Britanniassa. Guillaume sanoo olevansa kielinörtti. Hän rakastaa kielten opiskelua ja eri kieliä. Hän kehittää harrastuksenaan myös keksittyjä kieliä.