Alamy / AOP
11:10 - 06.02.2021 / viihde / Findance
Mr Pezzie - Kissat, koirat ja muut lemmikit saivat uuden kotimaisen sosiaalisen median

Mr Pezzie, täysin uudenlaisen, suomalaisomisteisen sosiaalisen median lemmikkiyhteisön klaanin päällikkö, kutsuu kaikkia lemmikkieläimiä rakastavia ihmisiä lemmikkeineen luomaan omat profiilinsa Pezzie-palveluun.

Käyttökokemuksen luvataan olevan hauska ja hyödyllinen, sillä Pezziessä voit kansainvälisesti seurata ja jakaa niin lemmikkien kuin niiden omistajien edesottamuksia ja kokemuksia eläin- ja vähän ihmismaailmastakin.

Klaanin päällikkö Mr Pezzie haukkuu innoissaan, koska kukaan muu maailmassa ei vielä tätä ennen ollut keksinyt näin mainiota sosiaalisen median yhteisöä.

– Meitä koiriahan on maailmassa lähes puoli miljardia ja kissojakin lähes 400 miljoonaa, puhumattakaan kaikista muista lemmikeistä marsuista hevosiin ja papukaijoihin. Tulevaisuudessa Pezziessä voit siis seurata lemmikkiesi lajitovereiden edesottamuksia missä päin maailmaa tahansa.

Pezzie on paitsi hauska ja viihdyttävä hyvän mielen lähde, myös todella hyödyllinen tietopankki. Tulevaisuudessa sieltä löytyy lemmikin omistajuuteen, huoltajuuteen ja kasvattamiseen liittyvä tieto sekä palveluntarjonta karttamerkintöineen..

Mukaan edelläkävijänä

Pezzie on todella uusi sosiaalinen media ja täysin kotimainen keksintö. Sen suomalaiset sivut avattiin tämän kuun alkupuolella ja kansainvälinen levittäytyminen Ruotsiin ja Keski-Eurooppaan on alkamassa.

Projektin kehitystyö on ollut valtava urakka ja siihen on kahden vuoden aikana panostettu jo lähes 0,5 miljoonaa euroa.

– Aloitimme meillä koirilla ja muut lemmikkiryhmät tulevat mukaan pian. Myös alustan ominaisuudet monipuolistuvat jatkuvasti. Nyt kannattaakin olla edelläkävijä ja liittyä heti mukaan seuraamaan koiramaailmaa, ennen kuin kissat tulevat valtaamaan oman tilansa. Onneksi bittiavaruudessa tila ei kuitenkaan lopu kesken, joten kaikki eläinlajit pääsevät loistamaan, kissatkin, haukahtelee Mr Pezzie tyytyväisenä.

Lemmikin omistajille Pezzie tarjoaa hauskan paikan julkaisujen, kuvien ja videoiden jakamiseen joko henkilökohtaisessa tai eläimellisissä profiileissa. Pezziessä voi verkostoitua muiden omistajien ja kasvattajien kanssa ja saada näin hyödyllistä tietoa hyvän mielen lisäksi. Omistajat saavat myös reaaliaikaisia muistutuksia hoitotoimenpiteistä, kuten rokotuksista, lääkinnästä tai ruokinnasta.

Kasvattajille Pezzie tarjoaa yhden helpon ja hauskan alustan pentueiden terveys- ja muiden tietojen esittelemiseen sekä pentueiden markkinoimiseen.

Erilaisille sidosryhmille lemmikkitarvikemyyjistä vakuutusyhtiöihin tai eläinlääkäreistä rotuyhdistyksiin Pezzie tarjoaa rajattoman mahdollisuuden mainostaa ja markkinoida tuotteitaan ja palvelujaan lemmikkiyhteisölle.

Vastuullisuus on tekoja

Pezzien lemmikkiyhteisössä hyvän tekeminen on keskeinen ajatus. Se mm. tulee tekemään yhteistyötä eri maiden Rescue-organisaatioiden kanssa pyrkimyksenään löytää turvallisia koteja kaltoin kohdelluille eläimille.

– Odotan myös innolla hetkeä, jolloin pääsen ojentamaan ensimmäisen lahjoitusshekkimme hyvän tekemiseen, johon lahjoitamme osan liikevaihdostamme, haukahtelee Mr.Pezzie silminnähden odottavana.

Vastuullisuutta on myös se, että Pezzien käyttäjä omistaa kaiken datan itsestään – sitä ei siis myydä mihinkään.

Pezzien kolme tasoa

Basic - ilmainen

Lemmikkifanit ja omistajat voivat luoda itselleen ja lemmikilleen ilmaisen profiilin ja päästä näin tutustumaan muihin omistajiin ja Pezzien lemmikkiyhteisöön. Tasolla voi seurata muiden profiileja ja jakaa rajallisen määrän kuvia, tulevaisuudessa myös videoita.

Premium 14,99 € /vuosi

Sisältää kaikki Basic-tason ominaisuudet, lisäksi tasolla voi keskustella muiden käyttäjien kanssa, tallentaa lemmikkinsä tietoja, vastaanottaa ilmoituksia ja tallentaa sekä jakaa kuvia ja tulevaisuudessa myös videoita hiukan yli euron kuukausihintaan.

Premium-tasolla voi lisäksi ottaa yhteyttä kasvattajiin, katsella sukutauluja ja tallentaa kaiken tiedon lemmikistään yhteen paikkaan sen syntymästä alkaen.

Pro - Kasvattajille 19,99 € /vuosi

Kätevä tapa esitellä kasvatustyötä ja luotettava tapa pentujen markkinointiin. Alustalle voi mm. rakentaa ja päivittää sukutauluja, seurata pentujen kasvukäyriä, jakaa tietoja pentueista ja jopa seurata niiden kehitystä uudessa kodissa. Pentujen profiilit voidaan siirtää suoraan uusille omistajille.

Pezzie löytyy nettiosoitteesta www.pezzie.com.