Jukka Alasaari
08:10 - 05.02.2021 / tv-sarjat / Findance
The Voice of Finland 10 tänään: viidennen jakson laulajat julki

The Voice of Finland jatkuu tänään 10. tuotantokauden viidennellä jaksolla.

Kykyjään esittelevät tänään 5.2. seuraavat laulajat (kuvat nimiä klikkaamalla - kuvat Saku Tiainen)

Nicola Tiainen, 30, Helsingistä työskentelee tämänhetkisessä unelmatyössään HR-puolella Sales Recruitment Managerina. Nicola pelaa ja valmentaa jalkapalloa. Hän kokee musiikin olevan enemmän elämäntapa kuin harrastus. Nicola koki rankan eron muutama vuosi sitten, ja se pakotti hänet löytämään itsensä uudelleen. Nyt Nicola haluaakin toteuttaa kaikki piilossa olleet unelmansa.

Jouni Soininen, 35, tulee Lahdesta ja työskentelee kiinteistönvälittäjä. Jouni on asunut 8 vuotta Iso-Britanniassa, jossa hän esiintyi useissa amatööriteatterin musikaaleissa. Jouni on mukana Caya-yhtyeessä, jossa laulavat a cappellana. Jouni toimi myös aiemmin Lahden gospel-kuoron solistina pari vuotta. Harrastaa myös dartsia. Kertoo olevansa äidin ja siskon kasvattama "iso pehmo" ja ylpeä siitä.

Milla Vosokovski, 17, tulee Jyväskylästä. Milla opiskelee lukiossa musiikkilinjalla. Milla on löytänyt intohimon musiikkiin alun perin Ti-Ti Nallesta, jota hän lapsena fanitti. Millan virolainen isä muutti 18-vuotiaana Suomeen opiskelemaan ja päätti jäädä maahan pysyvästi tavattuaan Millan äidin. Milla esiintyy yhdessä parhaan ystävänsä kanssa, ja hän harrastaa mm. tanssia, näyttelemistä ja kirjoittamista, mutta rakkain harrastus on laulaminen.

Turkulainen Oliver Heinonen, 21, työskentelee myymälävastaavana matkapuhelinhuoltoliikkeessä. Oliver on kotoisin Lohjalta ja päätyi unelmiensa kaupunkiin Turkuun opiskelujen perässä. Oliver käy laulutunneilla ja soittaa pianoa ja kitaraa. Äitinsä neuvoin hän päätti olla peruskouluajan puhtaasti oma persoonallinen itsensä, eikä muuttanut itseään kiusaamisen takia.

Elina Tahvanainen, 37, Helsingistä työskentelee parturi-kampaajana ja onkin lapsuuden haaveammatissaan. Elina tapasi puolisonsa karaokebaarissa, jossa katseet kohtasivat, kun Elina oli laulamassa samaa kappaletta. Elina esittää saman kappaleen myös Ääni ratkaisee -vaiheessa. Karaoken laulaminen on Elinan ja puolison yhteinen harrastus edelleen. Elina opiskeli nuoruudessa eri soittimia ja on suorittanut myös yliopistossa musiikinopettajaopintoja.

Imatralainen, Emma Purhonen, 16, opiskelee sosiaali- ja terveysalaa ammattikoulussa. Hän on kuunnellut pienestä pitäen Nightwishiä. Pienenä Emma piti paljon laulamisesta, mutta iän myötä rohkeus laulaa muiden kuullen katosi. Ystäväpiiri sai vasta korona-aikana tietää, että Emma laulaa. Rohkeus hakea TVOF:iin kasvoi, kun hänen ystävänsä jakoi somessa videon, jossa Emma laulaa, ja videosta tuli paljon positiivista palautetta. Tämä on Emman ensimmäinen esiintyminen.

Tommy Hernberg, 30, tulee Kokkolasta ja työskentelee koneenhoitajana polkupyörien osia valmistavassa yrityksessä. Tommy aloitti isän esimerkistä soittamaan kitaraa ja 20-vuotiaana hän alkoi ottamaan laulutunteja. Tommy oli hyvin läheinen vaarinsa kanssa, ja lauloi myös tämän hautajaisissa. Tommy on suomenruotsalainen ja haluaisikin päästä Redraman tiimiin, jotta voisi käyttää äidinkieltään.

Ira Mikkonen, 26, on Tampereelta ja opiskelee yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi. Ira on aiemmalta koulutukseltaan hevosharrasteohjaaja, ja hänellä on oma hevonen. Myöhemmin Ira haluaisi yhdistää nämä kaksi ammattia ja kuljettaa hevosia. Ira tulee sateenkaariperheestä, ja on taustastaan äärimmäisen kiitollinen. Alun perin Ira on kotoisin Heinolasta, ja on aina fanittanut Apulantaa. Vuonna 2018 Ira oli mukana TVOF:ssa, mutta jäi silloin ilman tiimipaikkaa.

Kotkalainen Maria Laukkanen, 37, työskentelee sairaanhoitajana vanhustyössä. Maria on asunut koko ikänsä Kotkassa. Hän on kahden lapsen äiti, ja edelleen yhdessä ensimmäisen poikaystävänsä kanssa. Maria vaihtoi työpaikkaa laboratoriosta vanhustyöhön, soittamalla korkeimmalle mahdolliselle johtajalle, jonka numeron löysi. Hän harrastaa rooli- ja tietokonepelejä. Maria rakastaa karaokea ja pitää hevistä ja rockista.

Susanna Wendelin, 50, Helsingistä työskentelee japanilaisen IT-firman brändivastaava. Susanna vietti lapsuutensa Briteissä ja asui sen jälkeen 22 vuotta Münchenissä. Suomeen Susanna muutti 3 vuotta sitten, kun hän halusi viimein kokeilla, millaista olisi asua kotimaassa, ja ehkä kokea kuuluvansa jonnekin. Susanna soitti ja keikkaili coverbändeissä Münchenissä, ja on levyttänyt kaks EP:tä. Harrastuksikseen Susanna mainitsee lautalajit: surffaus, skeittaus ja snoukkaus.