Jukka Alasaari
16:10 - 31.01.2021 / tv-sarjat / Findance
The Voice of Finland 10 tänään: neljännen jakson laulajat julki

The Voice of Finland jatkuu tänään 10. tuotantokauden neljännellä jaksolla.

Kykyjään esittelevät tänään 31.1. seuraavat laulajat (kuvat nimiä klikkaamalla - kuvat Saku Tiainen)

Emilia Hakkarainen, 21, Vantaalta on koulutukseltaan näyttelijä, mutta työskentelee tällä hetkellä pikaruokaravintolassa. Emilia muutti elokuussa Joensuusta Vantaalle etsimään itseään. Emilia omistaa kaksi lemmikkikäärmettä, harrastaa kansantanssia ja tekee somesisältöä yli 40 000 seuraajalleen. Emilia yllätettiin kutsulla Ääni ratkaisee -vaiheeseen.

Toni Savolainen, 37, tulee Lohjalta ja on ammatiltaan työnjohtaja ja huoltoneuvoja autoliikkeessä. Hän on koulutukseltaan moottoripyörämekaanikko. Tonin urheilulliseen perheeseen kuuluu vaimo sekä kolme tytärtä. Tonin soittaminen alkoi kosketinsoittimista ja jatkui rumpuihin. Vuosikausien rummuttelun jälkeen löytyi kitara ja lopulta viimein myös laulu. Toni pääsi vuonna 2012 TVOF:n Livelähetyksiin saakka.

Lukiolainen Sissi Uotinen, 16, tulee Tampereelta. Sissi on syntynyt vanhempiensa iltatähtenä, ja sisarukset ovat häntä huomattavasti vanhempia. Isän ja äidin karaokeharrastus on innostanut Sissiä musiikin pariin. Sissi sairastui 7-vuotiaana 1. tyypin diabetekseen, mikä on opettanut häntä pitämään itsestään hyvää huolta. Sissi on päättänyt elää päihteettömän elämän ja toivoo voivansa olla nuorille esimerkkinä, että jokainen voi olla juuri sellainen kuin haluaa.

Le Mi, 25, Helsingistä opiskelee kansainvälistä liiketaloutta ja työskentelee osa-aikaisesti ravintoloissa. Alun perin hän on kotoisin Vietnamista. Suomeen hän tuli neljä vuotta sitten opiskeluiden perässä. Aiemmin Le Mi elätti itsensä Vietnamissa laulamalla ja soittamalla kitaraa kahviloissa ja tapahtumissa, mutta ei uskonut koskaan, että musiikista voisi tulla hänelle oikea ammatti. Li Mi ajattelee, että hän voi olla 100% oma itsensä vain esiintyessään yleisölle.

Heidi Hirvonen, 32, tulee Pieksämäeltä ja työskentelee tällä hetkellä lemmikkieläintarvikeliikkeen myyjänä. Hän on koulutukseltaan vanhustyöhön erikoistunut lähihoitaja. Heidin perheeseen kuuluu aviopuoliso ja kaksi saksanpaimenkoiraa. Hän harrastaa kirpputoreilla käyntiä sekä runojen ja tarinoiden kirjoittamista. Musiikki on Heidille enemmän elämäntapa kuin harrastus. Hän ihailee artisteina Celine Dionia sekä Vesa-Matti Loiria.

Inka Patosalmi, 24, Helsingistä työskentelee Ikean bistrossa vuoropäällikkönä ja on opiskellut matkailualaa. Inkan pikkusisko Ida oli viime kaudella mukana TVOF:ssa Redraman tiimissä. Inka on laulajana itseoppinut.

Atte Karsikas, 39, Klaukkalasta on yrittäjä ja myynnin ammattilainen. Atte on toiminut myynnin parissa koko ikänsä. Perheeseen kuuluu kihlattu Susanna sekä oma ja puolison lapset. Hän harrastaa golfia ja laulaa karaokea. Atte on kiinnostunut mielen toiminnasta ja itsensä kehittämisestä ja on opiskellut mm. NLP:tä. Atte kuului pitkään vanhoillislestadiolaiseen liikkeeseen, mutta on eronnut siitä aikuisiällä.

Tamperelainen Nea Kivelä, 19, opiskelee ilmaisutaidon lukiossa abivuotta ja on baarissa töissä. Nea harrasti aiemmin kymmenen vuotta sirkusta ja soitti harmonikkaa. Nea joutui 4-vuotiaana siskojensa ja äitinsä kanssa kolariin, jonka seurauksena isosisko joutui pyörätuoliin. Nea ihailee Ed Sheerania.

Hanne Kivioja, 38, tulee Jyväskylästä ja opiskelee laulunopettajaksi. Hanne työskenteli aiemmin esimiestehtävissä myynnin parissa, mutta hänen terveytensä romahti äkillisesti. Kipusairaudet veivät häneltä liikuntakyvyn ja aiheuttivat unettomuutta. Hannen elämä pysähtyi hetkeksi kokonaan. Laulukykyään hän ei kuitenkaan menettänyt, ja musiikki olikin ainoa asia, joka toi sisältöä Hannen päiviin. Hanne päätti vaihtaa suuntaa elämässään ja opiskella kokonaan uuden ammatin. Samalta matkalta Hanne löysi urheilun, painoa karisi 35 kg ja hän löysi nykyisen miesystävänsä.

Jyväskyläläinen Jutta Toivonen, 31, on opiskellut luokanopettajaksi, musiikinopettajaksi ja muusikoksi. Hän opettaa burleskia ja esiintyy artistinimellä Kiki LaFox. Jutta tekee myös erilaisia healing-hoitoja, ja on opiskellut mm. reikiä, Qi Gongia ja meditaatiota. Jutan musiikkiharrastus alkoi viulusta, sekä perhebändistä, jossa soitettiin perulaista perinnemusiikkia. Nykyisin Jutta soittaa shamaanirumpua.