Jaakko Kahilaniemi / Yle Kuvapalvelu
09:10 - 27.01.2021 / tv-sarjat / Findance
Yle TV2 tänään: kotimainen Aikuiset jatkuu - "komedia parikymppisten kaupunkilaisten elämästä"

Yle TV2 aloittaa tänään Aikuiset-sarjan toisen tuotantokauden. TV2 esittää aina kaksi jaksoa kerralla ja heti ne ovat katsottavissa Yle Areena -palvelussa.

Oonan kahvila on muuttanut uusiin tiloihin Kalliossa ja Oona on vihdoin keksinyt kahvilalleen nimen. Vanhat kanta-asiakkaat sekä bestis Arttu, poikaystävä Kuisma ja Markku-isä pitävät kahvilaa pystyssä. Kahvilan naapuriin muuttava pyöräkorjaamo ja sen omistaja kuitenkin sotkevat Oonan harmoniaa.

Aikuiset on komedia parikymppisten kaupunkilaisten elämästä jossain lapsuuden, teini-iän ja aikuisuuden epämääräisessä välimaastossa. Kahvilanomistaja Oona etsii elämälleen suuntaa, välttelee päätöksentekoa ja potee kroonista kateutta kaikkia menestyjiä kohtaan. Miksi kaikki muut menevät elämässä eteenpäin paitsi hän? Ja onko ylipäätään pakko mennä eteenpäin?

Sarjan keskeisissä osissa nähdään Anna Airola, Elias Salonen, Mikko Kauppila, Miro Lopperi, Ville Myllyrinne, Pyry Äikää, Aksa Korttila, Eppu Pastinen, Linnea Leino, Biniyam Schelling ja Joonas Nordman.