Jukka Alasaari
08:10 - 24.01.2021 / tv-sarjat / Findance
The Voice of Finland 10 jatkuu tänään - toisen jakson laulajat julki

Nelonen jatkaa tänään The Voice of Finland -ohjelman 10. tuotantokautta toisella jaksolla.

Tänään ruudussa nähdään seuraavat laulajat - kuvat nimiä klikkaamalla (kuvat: Saku Tiainen)

Jenny Grönthal, 26, Hyvinkäältä työskentelee päivystysosastolla sairaanhoitajana. Työkaverit ovat Jennylle kuin toinen perhe, ja Jenny on hyvin pidetty työyhteisössään. Jenny on aina keksimässä työkavereilleen jekkuja, ja TVOF:iin ilmoittaminen olikin työkaverien "kosto" kaikista Jennyn yllätyksistä. Musiikin lisäksi Jenny harrastaa huonekalujen tuunaamista ja käsitöitä.

Marjut Portin, 56, tulee Kauhavalta. Hän on itseoppinut muusikko ja biisintekijä. Marjut ei lue nuotteja, vaan soittaa korvakuulolta. Hän kertoo omaavansa absoluuttisen sävelkorvan. Marjut yllätti äitinsä alle 4-vuotiaana, kun hän alkoi tapailla pianolla Fur Eliseä.

Helsinkiläinen Robin Alexander, 21, on valmistunut muusikoksi Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta. Pääinstrumenttina hänellä oli rummut. Aiemmin Robin soitti kitaraa ja pianoa. Tällä hetkellä Robin työskentelee R-kioskilla. Robinin oli helppo kiinnostua musiikista, sillä lapsuuden koti oli täynnä erilaisia soittimia.

Elisa Korhonen, 21, on kotoisin Kuopiosta ja opiskelee musiikki- ja laulupedagogiikkaa. Elisa auttaa äitiään koirien kasvattamisessa ja kouluttamisessa. Elisalla on myös oma lapinporokoira Tinttaraisen Rokkityttö. Luonnossa liikkuminen ja kesämökkeily ovat Elisalle myös tärkeitä harrastuksia.

Erik Malmström, 29, tulee Helsingistä. Hän on koulutukseltaan tradenomi ja työskentelee asiakaspalvelijana digitaalisen palvelun yrityksessä. Erik puhuu äidinkielenään ruotsia ja suomea, ja lisäksi hän puhuu sujuvasti Englantia ja Espanjaa. Kielet ja niiden opiskelu ovatkin tärkeitä Erikille. Erik kuuli taaperona usein autossa Kaija Koota, ja kun äiti vei 2,5-vuotiaan poikansa Kaija Koon keikalle, osasi poika kappaleita ulkoa.

Ella Virtanen, 17, Helsingistä opiskelee toista vuotta Sibelius-lukiossa. Ella on hyvin läheinen mummunsa kanssa. Kun Ella oli pieni, niin Mummu lauloi hänelle paljon ja vei kirkkoon laulamaan. Ellan kiinnotukseen musiikkia kohtaan on vaikuttanut vahvasti myös hänen ala-asteen musiikin opettajansa. Ella harrastaa skeittausta ja kavereiden kanssa hengaamista.

Vy Pekkala, 25, Helsingistä on opiskellut matkailualaa Porvoossa ja työskentelee nykyisin sushikokkina. Vyn vanhemmat myivät talonsa, jotta Vy pääsisi Suomeen opiskelemaan. Vy on naimisissa ja puoliso tukee ja kannustaa häntä musiikkiuralla. Pariskunnan rakkaus leimahti ensisilmäyksellä Linnanmäellä.

Ellu Malkamäki, 35, on kotoisin Oulusta, ja hän on laulaja sekä laulunopettaja. Ellu on laulanut 12 vuoden ajan bilebändi Grooving High Allstarsissa, joka on mm. voittanut toisen sijan Bilebändi 2012 -kisoissa. Bändi keikkaili intensiivisesti, ja bändistä tuli toinen perhe. Nyt Ellu haluaa kokeilla uusia ulottuvuuksia musiikin tekijänä.

Helsinkiläinen Kerttu Kauppinen, 17, opiskelee Sibelius-lukiossa. Alun perin hän on kotoisin Kalajoelta, jossa asuessaan Kerttu koki olevansa "landekaupungin ainut musahörhö". Muut soittivat klassisia soittimia, ja hän sähköbassoa. Kerttu on suuri heavymusiikin ystävä. Hän fanittaa Metallicaa, ja Cliff Burton on yks suurimpia esikuvia. Slayerin jäähallikeikka oli Kertulle ikimuistoinen kokemus, jonka vahvisti hänen unelmaansa suurille yleisöille esiintymisestä.

Gilbert K., 46, tulee Tampereelta ja työskentelee ammattimuusikkona. Hän on rumpali ja laulaja. Parhaillaan Gilbert opiskelee suomen kieltä ja on hakemassa kokkikouluun, koska rakastaa ruoanlaittoa. Alun perin hän on kotoisin Mauritiukselta, josta muutti aikoinaan Shanghaihin, jossa tapasi suomalaisen vaimonsa. Pari on ollut naimisissa 15 vuotta. Perheeseen kuuluu myös kaksi tytärtä.

Koko tuotantokauden kilpailijoiden listan löydät aiemmasta artikkelista täältä.