Jukka Alasaari
20:10 - 16.01.2021 / tv-sarjat / Findance
The Voice of Finland jatkuu 22.1. - kaikkien kilpailijoiden lista

The Voice of Finland jatkuu 10. tuotantokauden jaksoin 22. tammikuuta klo 20.00.

Uudella TVOF-juhlakaudella kisaavat mm. hotellin omistaja, maatalouslomittaja, lääkäri, jäteautonkuljettaja, oopperalaulaja, sushikokki, burleskiopettaja sekä automyyjä.

Uudella TVOF-kaudella punaiseen tuoliin istuu uusi tähtivalmentaja, kun Maija Vilkkumaa ryhtyy etsimään parhaita laulajia tiimiinsä. Kisa tähtivalmentajien kesken tulee olemaan armoton, sillä laulajista käyvät taistelua myös edellisiltä kausilta tutut tähtivalmentajat: Redrama, Juha Tapio sekä tuplatuolilaiset Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen. Jos kilpailija ei saa tähtivalmentajien tuoleja kääntymään, hänellä on vielä mahdollisuus vaikka koko kisan voittoon Pyhimyksen tiimissä The Voice of Finland: Comeback Stage -ohjelmassa.

Ohjelma jatkaa suosiotaan Suomen suurimpana laulukilpailuna – kaudelle saapui hakemuksia yli 1 000! Ensimmäiseen Ääni ratkaisee -vaiheeseen tiensä on selvittänyt reilu 130 kilpailijaa.

Tällä kaudella Ääni ratkaisee -vaihe on kuvattu Porvoon Taidetehtaalla. Jatkoon päässeet kisaavat tuttuun tapaan Turun Logomossa Kaksintaistelu- ja Knock out -vaiheissa. Kilpailu huipentuu huhtikuussa suoriin livelähetyksiin sekä finaaliin!

The Voice of Finlandin juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen.

The Voice of Finland Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin 22.1. alkaen kello 20.

The Voice of Finland: Comeback Stage Nelosella ja Ruudussa 22.1.

Uudella The Voice of Finland -kaudella nähdään mm. nämä kilpailijat:

Angel Martin, 34, Porvoosta on katusoittaja sekä hotellin omistaja. Hän on kotoisin Argentiinasta, mutta on asunut ympäri maailmaa. Angel asui 15 vuotta Espanjassa, jossa tapasi nykyisen suomalaisen puolisonsa. Argentiinassa Angel omistaa huoneistohotellin sekä hostellin.

Vy Pekkala, 25, Helsingistä on opiskellut matkailualaa Porvoossa ja työskentelee nykyisin sushi-kokkina. Vyn vanhemmat myivät talonsa, jotta Vy pääsisi Suomeen opiskelemaan. Vy on naimisissa ja puoliso tukee ja kannustaa häntä musiikkiuralla. Pariskunnan rakkaus leimahti ensisilmäyksellä Linnanmäellä.

Jutta Toivonen, 31, Jyväskylästä on opiskellut luokanopettajaksi, musiikinopettajaksi ja muusikoksi. Hän opettaa burleskia ja esiintyy artistinimellä Kiki LaFox. Jutta tekee myös erilaisia healing-hoitoja ja on opiskellut mm. reikiä, Qi Gongia ja meditaatiota. Musiikkiharrastus alkoi viulusta sekä perhebändistä, jossa soitettiin perulaista perinnemusiikkia. Jutta soittaa myös shamaanirumpua.

Kalle Virtanen, 33, Vantaalta työskentelee oopperalaulajana sekä freelancemuusikkona. Kalle on tehnyt myös käännöksiä ooppera- ja musikaalimusiikista. Kalle kertoo kokeneensa äänenmurroksen jo varhain ja oli jo 12-vuotiaana ääneltään aikuinen. Lauluääni toikin hänelle yläasteella lempinimen Mr. Voice. Kallen puoliso on ammatiltaan pianisti ja säveltäjä.

Margit Hedman, 42, Joutsasta on ammatiltaan maatalouslomittaja sekä klinikkaeläinhoitaja. Hän on neljän lapsen äiti. Margit teki aikoinaan valinnan, että haluaa olla läsnä lastensa arjessa eikä kiertää maailmalla laulamassa. Laulaminen on hänelle kuitenkin iso osa elämää. Margit lähti mukaan The Voice of Finlandiin, koska haluaa näyttää lapsilleen, että äiti voi olla muuallakin kuin navetassa ja tehdä jotakin näin upeaa. Margit on vuoden 2001 karaoken SM-kisojen voittaja ja vuonna 2005 hän sijoittui Tangomarkkinoiden top 10:iin.

Mika Tuukkanen, 28, Imatralta työskentelee jäteautonkuljettajana. Musiikki kuuluu vahvasti Mikan työpäiviin sekä vapaa-aikaan. Mika aloitti musiikin harrastamisen rumpujen soitolla ja vaihtoi armeijan jälkeen lauluun. Mika fanittaa Turmion kätilöitä ja päätti osallistua The Voice of Finlandiin, koska kokee formaatin tarvitsevan enemmän valtavirrasta poikkeavaa örinää.

Avausjaksossa pe 22. tammikuuta kello 20 nähdään nämä 9 laulajaa:

Indra Ramirez, 34, on kotoisin Helsingistä ja työskennellyt kotiäitinä viimeiset 10 vuotta. Indra halusi jo nuorena laulajaksi, mutta epävarmuus on estänyt häntä toteuttamasta unelmaansa. Indra joutui lapsena elämään pelon ilmapiirissä ja oma tausta onkin motivoinut Indraa olemaan läsnä oleva ja turvallinen vanhempi omille lapsilleen. Indran lapset ovat nyt jo kouluikäisiä ja Indran on tullut viimein aika jahdata omia musiikillisia unelmiaan.

Mika Kitka, 38, tulee Hyvinkäältä ja työskentelee ehkäisevän päihdetyön asiantuntijana. Mika rakastui lapsena Tiernapojat-esitykseen ja opetteli kaikki laulut ulkoa. Lukiossa hän tutustui kuorotoimintaan ja alkoi itse säveltää biisejä. Sittemmin Mika on kiinnostunut hevistä, opetellut örinälaulamaan ja liittynyt hevibändiin.

Ida Koskinen, 22, Helsingistä opiskelee yliopistossa kemian, fysiikan ja matematiikan opettajaksi. Ida toimii aktiivisesti oppilasjärjestössään ja soittaa baritonitorvea, trumpettia ja tuubaa. W.I.T.C.H - sarjakuva on lähellä Idan sydäntä ja hän ihailee renessanssin yleisneroutta.

Äänekoskelainen Janica Pylväinen, 17, käy lukiota ja tähtää lukion jälkeen sairaanhoito-, urheilu- tai terveysalalle. Janica on erittäin läheinen perheensä kanssa, erityisesti äidin. Ystävät sanovatkin heidän muistuttavan enemmän ystäviä kuin äitiä ja tytärtä. Janica harrastaa valokuvaamista ja rentoutuu värityskirjojen parissa.

Veli-Matti Lappi, 33, tulee Jyväskylästä. Hän on ammatiltaan lääkäri, ravitsemustieteen maisteri sekä "elintapalääkäri". Veli-Matti aloitti yläasteella kitaran soiton ja vaihtoi myöhemmin bassoon. Nyt musiikki on jäänyt elämässä taka-alalle ja akateemisen uran jalkoihin, mutta hän uskoo voivansa vielä kehittyä musiikkipuolella huimasti.

Järvenpääläinen Suvi Raivio, 35, on työskennellyt asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä yli 10 vuotta. Alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on parturi-kampaaja. Suvin perheeseen kuuluu kolme lasta ja miesystävä. TVOF on Suville sydämen asia ja halu edetä musiikin parissa on suuri. Suvi on pyrkinyt mukaan ohjelmaan kaksi kertaa aiemminkin, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun hän pääsee mukaan Ääni ratkaisee -vaiheeseen.

Helsinkiläinen Rami Thawi, 23, opiskelee suomen kieltä ja on työskennellyt Suomessa myös kokkina. Ramin vanhemmat ovat syyrialaisia, mutta Rami on syntynyt Venezuelassa. Rami tuli perheensä kanssa turvapaikanhakijoina Suomeen kolme vuotta sitten. Ramin tausta on opettanut häntä arvostamaan perusasioita, kuten kattoa pään päällä, läheisiä, ruokaa sekä musiikkia. Ramilla on oma latinalaisarabialainen rokkibändi.

Tarja Hillas, 30, on kotoisin Kouvolasta. Ammatiltaan hän on sosionomi ja varhaiskasvatuksen opettaja. Tarja kertoo olevansa aito "Lievestuoreen Liisa", sillä alun perin hän on kotoisin Lievestuoreelta. Tarja harrastaa mustaa huumoria, huonoja juttuja, nauramista ja ruoanlaittoa. Itsessään hän haluaisi vahvistaa rockinpaa puoltaan laulamisessa. The Voice of Finlandin ensimmäisellä kaudella vuonna 2011 Tarja pääsi Ääni ratkaisee -vaiheeseen, mutta jätti tuolloin leikin kesken. Tarja on harmitellut tapahtunutta joka vuosi katsoessaan sarjaa kotisohvaltaan.

Vantaalainen Elise-Juliette, 16, on sosiaali- ja terveysalan opiskelija. Musiikin harrastaminen alkoi kiinnostuksesta musiikkivideoihin, joista Elise-Juliette otti mallia tanssimiseen. Pikkuhiljaa kasvoi myös kiinnostus laulamiseen. Elise-Juliette käy joka sunnuntai kirkossa ja laulaa kirkon kuorossa. Hänen isänsä on muuttanut Suomeen opiskelemaan Kamerunista ja äiti Namibiasta. Elise-Juliette on itse syntynyt Suomessa.

Tässä ovat kaikki vuoden 2020 The Voice of Finland -kilpailijat:

Angel Martin, 34, Porvoo
Anu Hoo, 29, Jyväskylä
Arvola Antti, 32, Helsinki
Beldjerd Sara, 21, Helsinki
Beliaeva Daria, 24, Espoo
Eerola Anni-Mea, 21, Nummela
Elise-Juliette, 16, Vantaa
Emilia Desirée, 26, Vantaa
Eskelin Aurora, 19, Helsinki
Etelävuori Elsi, 20, Espoo
Falk Fanny, 23, Helsinki
Gilbert K.,46, Tampere
Grönstrand Clarissa, 15, Kauhajoki
Grönthal Jenny, 26, Hyvinkää

Haapalainen Niklas, 28, Tuusula
Hakkarainen Emilia, 21, Vantaa
Hartikainen Anton, 19, Pori
Hautaluoma Ville, 45, Kellokoski
Hautaluoma Vilma, 18, Kellokoski
Hedman Margit, 42, Joutsa
Hernberg Tommy, 30, Kokkola
Hillas Tarja, 30, Kouvola
Hirvonen Heidi, 32, Pieksämäki
Jaskula Guillaume, 38, Espoo
Jocke Levälampi, 37, Helsinki

Karmitsa Elsa, 19, Seinäjoki
Karola Kreetta, 24, Seinäjoki
Karppanen Laura, 27, Espoo
Karsikas Atte, 39, Klaukkala
Karttunen Jouni, 27, Joensuu
Kauppinen Kerttu, 17, Helsinki
Kinnunen Nora, 33, Helsinki
Kivekäs Varpu, 35, Ylistaro
Kivelä Nea, 19, Tampere
Kivioja Hanne, 38, Jyväskylä
Korhonen Elisa, 21, Kuopio
Korhonen Jani-Markus, 27, Sotkamo
Korhonen Teija, 34, Leppävirta
Koskinen Ida, 22, Helsinki
Kotilainen-Dwyer Milla, 17, Helsinki
Kyrölä Alina, 23, Jyväskylä

Lamminpää Emma, 36, Kaarina
Lappi Veli-Matti, 33, Jyväskylä
Laukkanen Maria, 37, Kotka
Lauri Johannes, 33, Jyväskylä
Lausniemi Aino, 16, Sastamala
Le Mi, 25, Helsinki
Lenny Pearl, 46, Turku
Liljenmaa Klaudia, 19, Keuruu
Lindell Kaisa, 40, Helsinki
Lindqvist Victoria, 36, Raasepori
Lindroos Aino, 18, Helsinki

Malkamäki Ellu, 35, Oulu
Malmström Erik, 29, Helsinki
Metsärinne Oona, 18, Inkoo
Mika Kitka, 38, Hyvinkää
Mikkanen Jenna, 18, Helsinki
Mikkonen Ira, 26, Tampere
Moilanen Mikko, 37, Järvenpää
Mäkinen Joonas, 30, Toijala
Nikula Joni, 28, Kaustinen
Nisse Nordling, 51, Espoo
Oikarinen Anna, 19, Helsinki
Okkonen Joni, 48, Hausjärvi
Oliver Heinonen, 21, Turku

Patosalmi Inka, 24,Helsinki
Pekkala Vy, 25, Helsinki
Pinja-Tuulia, 23, Turku
Portin Marjut, 56, Kauhava
Purhonen Emma, 16, Imatra
Pylväinen Janica, 17, Äänekoski
Pynnönen Marko, 44, Vantaa
Raivio Suvi, 35, Järvenpää
Rami Thawi, 23, Helsinki
Ramirez Indra, 34, Helsinki
Rchidi Asmaa, 20, Helsinki
Robin Alexander, 21, Helsinki

Samula Katariina, 41, Helsinki
Sandell Jemina, 16, Helsinki
Sarajärvi Miska, 24, Liminka
Savolainen Toni, 37, Lohja
Seppänen Emilia, 27, Hämeenlinna
Shaikhulin Sergei, 36, Helsinki
Sheila Bernal, 35, Viitasaari
Siikasaari Suvituuli, 37, Helsinki
Sivén Miisa, 17, Orimattila
Soininen Jouni, 35, Lahti
Sundström Heidi, 29, Helsinki

Tahvanainen Elina, 37, Helsinki
Tiainen Nicola, 30, Helsinki
Tiina Debora, 23, Turku
Toivonen Jutta, 31, Jyväskylä
Tompuri Oliver, 22, Järvenpää
Torppa Anni, 27, Helsinki
Tuomi Päivi, 46, Pori
Turunen Sari, 28, Liperi
Tuukkanen Mika, 28, Imatra
Tuula Siret, 32, Tallinna
Uotinen Sissi, 16, Tampere

Vanhanen Juha, 35, Muurame
Virtanen Ella, 17, Helsinki
Virtanen Kalle, 33, Vantaa
Virtanen Lotta-Maarit, 35, Hausjärvi
Võsokovski Milla, 17, Jyväskylä
Väisänen Jemina, 21, Joensuu
Walle Wahlsten, 53, Maarianhamina
Wendelin Susanna, 50, Helsinki
Yasmin Anissa, 23, Helsinki

Näin The Voice of Finland -kausi etenee

Ääni ratkaisee -vaihe, 11 jaksoa

Pe 22. tammikuuta
Su 24. tammikuuta
Pe 29. tammikuuta
Su 31. tammikuuta
Pe 5. helmikuuta
Su 7. helmikuuta
Pe 12. helmikuuta
Su 14. helmikuuta
Pe 19. helmikuuta
Su 21. helmikuuta
Pe 26. helmikuuta

Kaksintaistelu-vaihe, 5 jaksoa

Su 28. helmikuuta
Pe 5. maaliskuuta
Su 7. maaliskuuta
Pe 12. maaliskuuta
Su 14. maaliskuuta

Knock Out -vaihe, 4 jaksoa

Pe 19. maaliskuuta
Su 21. maaliskuuta
Pe 26. maaliskuuta
Su 28. maaliskuuta

Livelähetykset, 4 jaksoa

Pe 2. huhtikuuta
Pe 9. huhtikuuta
Pe 16. huhtikuuta

FINAALI perjantai 23. huhtikuuta