Jukka Alasaari
09:41 - 22.01.2021 / tv-sarjat / Findance
The Voice of Finland 10 alkaa tänään - ensimmäisen jakson laulajat julki

Nelonen aloittaa tänään The Voice of Finland -ohjelman 10. tuotantokauden.

Tänään ruudussa nähdään seuraavat laulajat - kuvat nimiä klikkaamalla (kuvat: Saku Tiainen)

Indra Ramirez, 34, on kotoisin Helsingistä ja hän on työskennellyt kotiäitinä viimeiset 10 vuotta. Indra halusi jo nuorena laulajaksi, mutta epävarmuus on estänyt häntä toteuttamasta unelmaansa. Indra vietti lapsuutensa pelon ilmapiirissä ja haluaa olla omille lapsilleen läsnä oleva ja turvallinen vanhempi. Lapset ovat nyt kouluikäisiä, ja Indran on tullut viimein aika jahdata omia unelmiaan.

Mika Kitka, 38, tulee Hyvinkäältä ja työskentelee ehkäisevän päihdetyön asiantuntijana. Mika rakastui lapsena Tiernapojat-esitykseen ja opetteli kaikki laulut ulkoa. Lukiossa hän tutustui kuorotoimintaan ja alkoi itse säveltämään biisejä. Sittemmin Mika on kiinnostunut hevistä, opetellut örinälaulamaan ja liittynyt hevibändiin.

Ida Koskinen, 22, Helsingistä opiskelee yliopistossa kemian, fysiikan ja matematiikan opettajaksi. Ida toimii aktiivisesti oppilasjärjestöissä ja soittaa baritonitorvea, trumpettia ja tuubaa. W.I.T.C.H - sarjakuva on lähellä Idan sydäntä, ja hän ihailee renessanssin yleisneroutta.

Äänekoskelainen Janica Pylväinen, 17, käy lukiota ja tähtää lukion jälkeen sairaanhoito-, urheilu- tai terveysalalle. Janica on erittäin läheinen perheensä kanssa, erityisesti äidin. Ystävät sanovatkin heidän muistuttavan enemmän ystäviä kuin äitiä ja tytärtä. Janica harrastaa valokuvaamista ja rentoutuu värityskirjojen parissa.

Veli-Matti Lappi, 33, tulee Jyväskylästä. Hän on ravitsemustieteen maisteri ja ammatiltaan lääkäri. Veli-Matti aloitti yläasteella kitaran soiton ja vaihtoi myöhemmin bassoon. Nyt musiikki on jäänyt elämässä taka-alalle ja akateemisen uran jalkoihin, mutta Veli-Matti uskoo voivansa vielä kehittyä musiikin saralla huimasti.

Järvenpääläinen Suvi Raivio, 35, työskentelee asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä. Alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on parturi-kampaaja. Suvin perheeseen kuuluu kolme lasta ja miesystävä. TVOF on Suville sydämen asia, ja halu edetä musiikin parissa on suuri. Suvi on pyrkinyt mukaan ohjelmaan kaksi kertaa aiemminkin, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun hän pääsee mukaan Ääni ratkaisee -vaiheeseen.

Helsinkiläinen Rami Thawi, 23, opiskelee suomen kieltä ja on työskennellyt Suomessa myös kokkina. Ramin vanhemmat ovat syyrialaisia, mutta Rami on syntynyt Venezuelassa. Rami tuli perheensä kanssa turvapaikanhakijoina Suomeen kolme vuotta sitten. Ramin tausta on opettanut häntä arvostamaan perusasioita kuten kattoa pään päällä, läheisiä, ruokaa sekä musiikkia. Ramilla on oma latinalaisarabialainen rokkibändi.

Tarja Hillas, 30, on kotoisin Kouvolasta. Ammatiltaan hän on sosionomi ja varhaiskasvatuksen opettaja. Tarja kertoo olevansa aito "Lievestuoreen Liisa", sillä alun perin hän on kotoisin Lievestuoreelta. Tarja harrastaa mustaa huumoria, huonoja juttuja, nauramista ja ruoanlaittoa. Itsessään hän haluaisi vahvistaa rockinpaa puoltaan laulamisessa. The Voice of Finlandin ensimmäisellä kaudella vuonna 2011 Tarja pääsi Ääni ratkaisee -vaiheeseen, mutta jätti tuolloin leikin kesken. Tarja on harmitellut tapahtunutta joka vuosi katsoessaan sarjaa kotisohvaltaan.

Vantaalainen Elise-Juliette, 16, on sosiaali- ja terveysalan opiskelija. Musiikin harrastaminen alkoi kiinnostuksesta musiikkivideoihin, joista Elise-Juliette otti mallia tanssimiseen. Pikkuhiljaa kasvoi myös kiinnostus laulamiseen. Elise-Juliette käy joka sunnuntai kirkossa ja laulaa kirkon kuorossa. Hänen isänsä on muuttanut Suomeen opiskelemaan Kamerunista ja äiti Namibiasta. Elise-Juliette on itse syntynyt Suomessa.

Koko tuotantokauden kilpailijoiden listan löydät aiemmasta artikkelista täältä.