Paramount Pictures
18:10 - 20.01.2021 / elokuvat / Findance
Chris Pine, Zachary Quinto ja kumppanit scifi-leffassa Star Trek Into Darkness - Paramount Network tänään

Paramount Network esittää tänään klo 21.55 vuonna 2013 ilmestyneen scifi-toimintaelokuvan Star Trek Into Darkness:

Enterprisen miehistö palaa kotiin ja joutuu todistamaan järkyttävää terroritekoa. Heidän omaan organisaatioonsa on soluttautunut tuhoa jäljessään kylvävä voima. Tähtilaivasto, ja kaikki mitä se edustaa, hävitetään ja maailma suistuu ennennäkemättömään kriisiin.

Tämän yhden miehen joukkotuhoaseen jahtia sodan runtelemalla maaperällä johtaa kapteeni Kirk, jolla on omat syynsä tasata tilit hänen kanssaan.

Takaa-ajo muuttuu eeppiset mittasuhteet saavaksi shakkipeliksi, jossa panoksina ovat elämä ja kuolema, rakkaus ja ystävyys. Kirkin on tehtävä uhrauksia perheensä tähden, sen ainoan joka hänellä on koskaan ollut – miehistönsä.

Leffaa tähdittävät mm. Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Benedict Cumberbatch, Alice Eve, Karl Urban, Simon Pegg, Anton Yelchin, Peter Weller, John Cho ja Bruce Greenwood (kuvat nimiä klikkaamalla).

Katso leffatraileri alta:

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!