MTV Oy
13:41 - 18.01.2021 / tv-sarjat / Findance
Uusi Putous avasi vahvasti MTV3:lla - Folke Rundqvist ja muut sketsihahmot keräsivät 1,3 miljoonaa katsojaa

Uuden kautensa käyntiin polkaissut viihdeohjelma Putous sai mahtavan startin, kun lauantain jakso tavoitti 1,34 miljoonaa suomalaista.

Myös MTV3-kanavan Laulu rakkaudelle - Secret Song Suomi ja Kuutamolla saivat viikonloppuna huippukatsojaluvut. Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomen perjantaina esitetty jakso tavoitti 1,22 miljoonaa suomalaista. Jakson kokonaiskeskikatsojamäärä oli 881 000. Toisen tuotantokautensa lauantaina startannut Kuutamolla tavoitti lauantai-iltana 935 000 suomalaista.

Putouksen 13. tuotantokausi käynnistyi lauantaina uudelta studiolta ilman liveyleisöä. Ensimmäinen jakso tavoitti 1,34 miljoonaa suomalaista. Ohjelman kokonaiskeskikatsojamäärä oli 954 000. Aija Pahkalan, Heikki Rannan, Mikko Töyssyn, Pilvi Hämäläisen, Dennis Nylundin, Maaria Nuoranteen, Antti-Tuomas Heikkisen ja Christoffer Strandbergin juontaman ohjelman sketsihahmokilpailun voitosta kisaavat tällä kaudella Pönttö, Päivi viemää, Risto "Wildman" Horttanainen, Auto-Seppo, Lapin Patja, Anja Jankka ja Folke Rundqvist.

– MTV3-kanavan viikonlopun viihdeohjelmisto on käynnistynyt upeasti! MTV on lanseerannut jälleen menestyksekkäästi uutuusohjelman ja Laulu rakkaudelle -formaatti on heti ensimmäisellä tuotantokaudella noussut suosituimpien viikonloppuohjelmien joukkoon. Putouksen ensimmäistä jaksoa suomalaiset tietävät odottaa; sketsihahmot ja muun muassa hulvattomat insertit aiheuttivat jälleen paljon kuhinaa ja keskustelua. Putous uudistui tuoden tällekin kaudelle ja laajan yleisön tietoisuuteen tuoreita, kiinnostavia näyttelijöitä. Myös Kuutamolla tavoitti lähes miljoona suomalaista. Tästä on hyvä jatkaa, sanoo MTV:n kotimaisten tuotantojen päällikkö Hanna Kortti.

MTV3-kanavan viikonlopun ohjelmistoa täydentävät vielä Super-Jahti, Tanssii tähtien kanssa – parhaat kautta aikojen ja Talent Suomi helmikuun ensimmäisestä viikonlopusta alkaen.