Erika Anttila / Zodiak Finland
20:41 - 18.01.2021 / tv-sarjat / Findance
Leena Lehtolaisen Maria Kallio -kirjoista uusi tv-sarja - pääosassa Elena Leeve - "Hän haluaa, että oikeus toteutuu"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Leena Lehtolaisen romaaneihin perustuva Maria Kallio -sarjan kuvaukset on loppusuoralla.

Espooseen sijoittuvan sarjan pääosassa nähdään Elena Leeve.

"On ollut ilo astua Maria Kallion saappaisiin. Ne ovat kuljettaneet näyttelemään hienojen kanssanäyttelijöiden kanssa päivästä toiseen", kiteyttää sarjaa tähdittävä Elena Leeve kuvaustunnelmat.

"Marian tapa katsoa maailmaa on utelias, tarkka ja hänen totuudenjanonsa on loputon. Hän haluaa, että oikeus toteutuu. Maria Kallion näyttelemisessä on ollut parasta maailmat, jotka hänen eteensä avautuvat - kiinnostavat ja pelottavatkin kohtaamiset. Hän ajattelee aivojensa lisäksi sydämellään, on rohkea työssään ja osaa tehdä nopeitakin päätöksiä. Ristiriita yksityiselämään on kiinnostava, koska sen suhteen nämä taidot ovat poissa."

Leeven lisäksi Maria Kallio -sarjaa tähdittävät muun muassa Leo Honkonen, Petteri Summanen, Matleena Kuusniemi, Markus Järvenpää, Alex Anton, Carl-Kristian Rundman ja Matti Leino. Uutuussarja käynnistyy Leena Lehtolaisen Ensimmäinen murhani -kirjasta, jossa nuori Maria Kallio vielä pohtii uraan liittyviä asioita. Ohjauksesta vastaa Jojo Erholtz ja käsikirjoituksesta Eriikka Etholén-Paju. Sarjan tuottaa MTV:lle ja C Morelle Zodiak Finland. Sarja saa ensi-iltansa C More -suoratoistopalvelussa syksyllä 2021.

Lehtolaisen Maria Kallio -kirjoista on tehty myös aiemmin tv-sarja, jonka nimiroolin teki Minna Haapkylä. Vuonna 2004 MTV3-kanavalla nähty 13-osainen Rikospoliisi Maria Kallio -sarja keräsi tuolloin valtaisat katsojaluvut.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!