Universal Music
12:10 - 15.01.2021 / musiikki / Findance
Juice WRLD:n viimeinen esiintyminen musiikkivideolla - Bad Boy -biisissä mukana myös Young Thug

Sairauskohtaukseen yli vuosi sitten menehtynyt Juice WRLD on julkaissut postuumisti lisää musiikkia.

Bad Boy -singlellä on mukana yhdysvaltalaisräppäri Young Thug ja sen tuotannosta vastaa tuottaja/rap-artisti Pi’erre Bourne (Playboi Carti, 6ix9ine). Kappaleelle on kuvattu ennen Juicen WRLD:n kuolemaa myös musiikkivideo, joka jäi hänen viimeiseksi. Cole Bennettin ohjaaman videon voi katsoa artikkelin alla.

Joulukuussa 2019 menehtynyt Juice WRLD jätti jälkeensä valtavan määrän lähes valmiita kappaleita, joita on perheen päätöksestä julkaistu postuumisti. Heinäkuussa saatiin artistin kolmas albumi Legends Never Die, joka nousi listaykköseksi muun muassa Suomessa, Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa. Loppuvuodesta julkaistiin kaksi yhteistyösingleä: benny blancon kanssa äänitetty Real Shit sekä The Kid LAROIn kanssa tehty Reminds Me Of You. Spotifyn julkaisemien tilastojen mukaan, Juice WRLD oli Suomen seitsemänneksi ja koko maailman neljänneksi kuunnelluin artisti viime vuonna.

Juice WRLD, oikealta nimeltään Jarad Higgins, nousi ennätysajassa maailman suosituimpien räppäreiden joukkoon. Hänen Lucid Dreams -single oli yksi vuoden 2018 striimatuimmista kappaleista, jota on kuunneltu Suomessa viisinkertaiseen platinaan oikeuttava määrä (23 M). 21-vuotiaana menehtynyt artisti julkaisi uransa aikana kaksi studioalbumia Goodbye & Good Riddance (2018) ja Death Race for Love (2019), ja kolmas levy Legends Never Die (2020) julkaistiin postuumisti. Blockfesteillä vuonna 2019 keikkailleen artistin ensimmäinen levy on ylittänyt Suomessa tuplaplatinarajan, ja kaksi jälkimmäistä kultarajan.

Katso Bad Boy -musiikkivideo alla: