BBC Two
05:10 - 19.01.2021 / tv-sarjat / Findance
Yle Areena esittää helmikuussa The Fall -sarjan - pääosissa Gillian Anderson ja Jamie Dornan
Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Yle Areena ottaa ohjelmistoonsa 5. helmikuuta The Fall -rikossarjan kokonaisuudessaan.

Kaikki kolme tuotantokautta ovat katsottavissa 30. joulukuuta 2021. asti.

Kukaan ei voi tietää, mitä toisen ihmisen päässä pohjimmiltaan liikkuu. Meistä jokaisella saattaa olla pimeä puoli, niin synkkä, että sitä on mahdotonta hyväksyä. Entäpä sitten, jos joku läheisesi tekee tappamisesta taidetta?

Irlantilainen psykologinen trilleri pistää kaksi älykästä ja vahvaa ihmistä taistelemaan toisiaan vastaan, ja häviämisestä seuraa vain lisää ruumiita.

Belfastissa on tapahtunut raaka murha, joka on vaarassa jäädä selvittämättä. Lontoon poliisin rikosylikomisario Stella Gibson (Gillian Anderson) saa komennuksen johtamaan tuota tutkintaa. Samalla paikallinen poliisi saa näpäytyksen tehottomuudestaan, joten mitään lämmintä vastaanottoa Stellan on turha odottaa. Samaan aikaan toisaalla joku hiippari on hiiviskellyt yksin asuvan nuoren naisen kotona, mutta poliisipartio ei löydä merkkiäkään murrosta. Oliko hysteerinen nainen vain kuvitellut kaiken?

Belfastin poliisijohto on enemmän huolestunut budjetista ja maineestaan kuin siitä, että tulosta syntyy. Stella saa kimppuunsa lehdistön, mutta pitää tiukasti sisäpiirissä johtopäätöksensä, että liikkeellä on sarjamurhaaja. Tuore tapaus osoittaa, että hän on oikeassa. Mutta kuinka täydellisen ovelasti toimiva murhaaja saadaan kiinni ja vastaamaan teoistaan?

Andersonin lisäksi sarjaa tähdittävät mm. Jamie Dornan, Stuart Graham, John Lynch, Valene Kane, Ian McElhinney, Karen Hassan, Bronagh Waugh, Aisling Franciosi, Archie Panjabi, Colin Morgan, Emmett J. Scanlan ja Krister Henriksson (kuvat nimiä klikkaamalla).

Katso The Fall -traileri alla: