MTV Oy
02:10 - 11.01.2021 / tv-sarjat / Findance
Super-Jahti alkaa MTV3-kanavalla 5.2. - Jahtaajista mittaa ottaa mm. Ile Uusivuori, Jenni Poikelus ja Pia Penttala
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Jahti-ohjelman suurempi versio Super-Jahti alkaa MTV3-kanavalla perjantaina 5. helmikuuta klo 20.00.

Super-Jahti on Mikko Leppilammen juontama nopeatempoinen ja näyttävä gameshow, jossa yksi kilpailija voi voittaa jopa kymmeniä tuhansia euroja.

Aiemmin Jahdissa kolmen kilpailijan tiimi yritti päihittää yhden jahtaajan. Super-Jahdissa osat vaihtuvat, sillä tällä kertaa – ensimmäistä kertaa koskaan – kilpailija käy yksin Jahtaajien muodostamaa superjoukkuetta vastaan!

Super-Jahdissa kilpailijoita on vastassa Jahdista tuttu kolmikko: Herra Arkisto (Eero Ylitalo), Besserwisser (Markus Leikola) ja Terävä (Magnus Mali).

Jahtaajista ottaa mittaa joukko suomalaisia, jotka uskovat voivansa päihittää jahtaajat. Mukana jahtaajia on kaatamassa myös joukko tunnettuja kasvoja. Kauden aikana nähdään, millaisiin suorituksiin jännittävässä tietopelissä yltävät Ile Uusivuori, Mikko Töyssy, Pekka Pouta, Jenni Poikelus, Pia Penttala, Simo Frangén, Karri Kivi, Teemu Lehtilä, Tuuli Mattila, Bull Mentula, Teemu Niikko ja Raija Pelli.

Super-Jahdissa nähdään, löytyykö Suomesta vastusta jahtaajista muodostetulle joukkueelle. Vai kaatuuko jahtaajien supertiimi keskinäiseen nokitteluun ja kikkailuun? Super-Jahdissa kaikki on mahdollista!

Näin toimii Super-Jahti

Super-Jahdissa peli kulkee niin, että ensimmäisellä kierroksella tietokilpailija kerää pelipotin vastaamalla enintään viiteen monivalintakysymykseen. Jos hän vastaa ensimmäiseen väärin, on peli pelattu ja pelaaja putoaa.

Varsinainen Super-Jahti alkaa, kun kilpailija kohtaa Jahtaajat. Sekä kilpailijalla että jahtaajilla on 60 sekuntia aikaa vastata niin moneen kysymykseen kuin ehtii. Kannattaa vastata oikein: oikeasta vastauksesta vuoro siirtyy Jahtaajille ja kilpailijan kello seisahtuu. Väärästä vastauksesta kello jatkaa tikittämistään. Pelin häviää se, jolta aika loppuu ensin.

Ennen peliä Jahtaajat tekevät pelaajalle kuitenkin kolme tarjousta. Kilpailija saa päättää kohtaako hän superjahdissa yhden, kaksi vai peräti kaikki kolme Jahtaajaa. Jahtaajat tarjoavat tuiki tärkeän aikaedun ja pelissä on tietysti myös potin suuruus. Mitä suurempi riski, sitä suurempi potti.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!