Jamie Nelson
13:10 - 08.12.2020 / musiikki / Findance
Gwen Stefani teki paluun - uusi single Let Me Reintroduce Myself julki

Gwen Stefani on julkaissut uuden singlen Let Me Reintroduce Myself.

Kappale on artistin ensimmäinen uusi soolosingle sitten keväällä 2016 julkaistun studioalbumin This Is What The Truth Feels Like. Levyn ja uuden singlen välissä Gwen on julkaissut yhteistyökappaleita sekä joulualbumin, jolle lisättiin tänäkin vuonna uusia joululauluja.

Reggae-vivahteinen Let Me Reintroduce Myself on tehty karanteeniaikana yhdessä Ross Golanin (Ariana Grande, Selena Gomez) ja Luke Niccolin kanssa.

“Tällä hauskalla ja kepeällä kappaleella haluan kertoa, että olen palannut uuden musiikin kanssa! Toivottavasti se tuo teille iloa. Halusimme tehdä nostalgisen biisin, joka veisi urani juurille, jolloin reggae ja ska kuului kappaleillani. Olen edelleen se sama minä, mutta mukana on tietenkin myös hieman uutta”, Stefani kertoo paluustaan.

Gwen Stefani on julkaissut tänä vuonna puolisonsa Blake Sheltonin kanssa kaksi Billboardin Hot Country Songs -listan Top 10:een päätynyttä kappaletta. Alun perin No Doubt -yhtyeestä supertähteyteen noussut Stefani on myynyt uransa aikana yli 50 miljoonaa albumia ja voittanut kolme Grammy-palkintoa.

Kuuntele Let Me Reintroduce Myself Spotifyssa alla: