Sony
10:10 - 07.12.2020 / pelit / Findance
PlayStation 4 -peliuutuudet viikolla 50 / 2020 - mm. huippuodotettu Cyberpunk 2077

Uudet PlayStation 4 -pelit tällä viikolla: (sponsoroidut linkit merkitty *-merkillä)

8.12. Swords of Gargantua (PS VR)

Swords of Gargantua is a VR sword-action game you can experience in single-player mode or online co-op with up to 3 other players. Traverse through the Tesseract Abyss floors with the aim of taking down the giant Gargantua in its deepest layer, Floor 101. Osta PS4-pelit edullisesti *täältä*.

8.12. Puyo Puyo Tetris 2

Japanin suosittu pulmapelisarja Puyo Puyo ja maailmankuulu Tetris-pelisarja yhdistyvät jälleen. Pelaa perinteistä Puyo Puyoa tai Tetristä – tai molempia yhdessä ja vie yhdistely uusiin ulottuvuuksiin. Osta PS4-pelit edullisesti *täältä*.

8.12. Monster Sanctuary

Hirviöiden kesytys kohtaa metroidvania-pelimekaniikan. Taistele hirviöitä vastaan ja kerää ja kouluta niistä oma tiimisi valloittavassa sivulta kuvatussa pikselimaailmassa. Osta PS4-pelit edullisesti *täältä*.

9.12. Unto the End

Unto The End on haastava käsin tehty taisteluseikkailu. Vaatimaton perheenisä lähtee epätoivoiselle matkalle yksin ja alakynnessä päästäkseen takaisin perheensä luo. Aseinaan miekka, tikari ja äly hän yrittää päihittää tapaamansa olennot niin oveluudessa kuin taistelutaidoissa. Outojen maiden läpi kulkeva matka vie askel askeleelta lähemmäksi kotia, mutta on myös täynnä sanoinkuvaamattomia vaaroja. Osta PS4-pelit edullisesti *täältä*.

10.12. Brigandine: The Legend of Runersia

An Endless Fantasy War Grand Strategy Simulation. Osta PS4-pelit edullisesti *täältä*.

10.12. Spice and Wolf VR 2 (PS VR)

The team behind the original series has gotten together to bring you into the world of Spice and Wolf again for a second installment of VR animation! Animation has evolved from "watching" to "experiencing. Osta PS4-pelit edullisesti *täältä*.

10.12. Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 on avoimen maailman toimintaseikkailu, jonka tarina sijoittuu Night Cityyn, valtaan, loistoon ja kehonmuokkaukseen keskittyvään megakaupunkiin. Sinä olet V, lainsuojaton palkkasoturi, joka etsii ainutlaatuista, kuolemattomaksi tekevää implanttia. Voit muokata hahmosi kybervarusteita, taitoja ja pelityyliä, ja tutkia valtavaa kaupunkia, jossa tekemäsi valinnat muuttavat tarinaa ja ympäröivää maailmaa. Osta PS4-pelit edullisesti *täältä*.