MTV Oy
21:10 - 12.11.2020 / tv-sarjat / Findance
C More jatkaa Onnela-sarjaa 3.12. - traileri julki

C More -suoratoistopalvelun suosituimpiin kotimaisiin alkuperäiskomedioihin lukeutuva Onnela palaa uudella kaudellaan 3. joulukuuta alkaen.

Neljännelle kaudelleen ehtineen suosikkisarjan uusissa jaksoissa aurinkoisessa Poutaniemen naapurustossa on luvassa hersyvää tilannekomiikkaa, perhearjen yllättäviä haasteita ja naapurisopua koettelevia rakennussuunnitelmia. Sarjaa tähdittävät Eero Ritala, Elena Leeve, Anna-Maija Tuokko, Max Forsman, Pirjo Heikkilä ja Santtu Karvonen (kuvat nimiä klikkaamalla).

Onnela on C More -suoratoistopalvelun suosituimpia alkuperäissarjoja, joka on kerännyt sadattuhannet suomalaiset television ääreen myös MTV:n kanavilla. Sarja kuvaa humoristisella otteella keskiluokkaisten perheiden elämää Porvoon Poutaniemessä, jossa kaikki näyttää ulkoapäin katsottuna helpolta. Vaiherikas perhearki kätkee kuitenkin sisäänsä tuhat ja yksi pienoiskonfliktia, joita vältellessä syntyy hulvattomia tilanteita. Onnela pohjautuu Suomessakin suursuosioon nousseeseen ruotsalaisen Solsidan-draamakomediasarjaan. Suomalaisversiota on julkaistu tähän mennessä kolme tuotantokautta ja joulukuussa C Moreen saadaan sarjan neljäs kausi, jonka ohjauksesta vastaa kahden edellisen kauden tapaan Jaakko Saariluoma.

Onnelan neljännellä kaudella hammaslääkärinä työskentelevän Antin (roolistaan Kultainen Venla -palkittu Eero Ritala) ja hänen näyttelijävaimonsa Saaran (Elena Leeve) perhe on kasvanut toisella lapsella ja he suunnittelevat nimenantojuhlia. Naapuri Jorma Kemppainen (Santtu Karvonen) ja hänen puolisonsa Titta (Pirjo Heikkilä) sotkeutuvat asiaan tyrkyttämällä omia näkemyksiään vauvaan liittyvistä asioista. Antti on hautaamassa rakasta äitiään ja kokee odottamattomia tilanteita Saaran sukulaisten rientäessä tukemaan häntä.

Mette (Anna-Maija Tuokko) ja Markus Aallon (Max Forsman) perhe kohtaa arvaamattomia haasteita, kun naapuriin muuttaa uusi pariskunta (Kari Heiskanen ja Annu Valonen). Aaltojen kaikki suunnitelmat eivät ole heidän mieleensä, ja naapurisodan ainekset ovat valmiina. Markus tajuaa, että on aika ottaa koti-isyys haltuun ja antaa välillä Meten toteuttaa haaveitaan.

Suomen Netflix lisäsi juuri 61 elokuvaa - katso lista täällä.

Katso neloskauden traileri alla: