Viaplay
23:10 - 29.10.2020 / tv-sarjat / Findance
Viaplay-alkuperäissarja Stella Blomkvist saa jatkoa

SÄÄSTÄ VAIHTAMALLA EDULLISEMPAAN: DNA tarjoaa liittymiä edulliseen JOULUHINTAAN sekä uusille että vanhoille asiakkaille - katso henkilökohtainen tarjous ||klikkaa tästä||

Viaplay jatkaa alkuperäissarjaansa, islantilaista draamasarjaa Stella Blomkvist.

Uuden tuotantokauden kuvaukset ovat jo käynnissä ja pääosassa nähdään ensimmäisen kauden tapaan Heida Reed (BBC:n 'Poldark'). Sarjan ensimmäinen kausi sai peräti kahdeksan ehdokkuutta Islannin arvostetussa Eddan Awardsissa.

Fiksu, häikäilemätön ja hienon viskin makuun mieltynyt reykjavikiläinen asianajaja Stella Blómkvist suosii yhtä oikeusmenetelmää – omaansa. Mutta kun hän sekaantuu tapaukseen, joka vilisee Islannin vaikutusvaltaisimpia poliittisia hahmoja, on hänet pakotettu testaamaan sekä omia että lain rajoja.

Filippa Wallestam, NENT Groupin sisältöpäällikkö: "Stella tarkoittaa 'tähteä' ja tämä särmikäs ja epätavallinen sarja on yksi islantilaisen draaman kirkkaimmista valoista tänäpäivänä. NENT Groupin ensisijaisena tavoitteena on panostaa ainutlaatuiseen paikalliseen tarinankerrontaan kaikilla markkinoilla. Viaplay onkin jo muokannut Islannin suoratoistomarkkinoita tämän kevään lanseerauksen jälkeen ja mutta olemme vasta tarinan alussa."

Samannimiseen bestseller -romaaniin perustuvan sarjan ohjaavat Óskar Thór Axelsson ("Black’s Game’") ja Thora Hilmarsdóttir ("Valhallan murhat"). Toinen kausi on yhteishankinta islantilaisen Síminn TV:n kanssa ja sen tuottaa Sagafilm Islannin elokuvakeskuksen sekä teollisuus- ja innovaatioministeriön tuella. Toinen kausi koostuu kuudesta normaalipituisesta ja kolmesta erikoispitkästä jaksosta.

Ensimmäisen kauden poimivat kansainväliseen jakeluun AMC Networksin Sundance Now Pohjois-Amerikassa, Isossa-Britanniassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa sekä NBCUniversal Global Espanjassa ja ranskankielisillä alueilla.

Stephen King -vertauksia keränneestä Liitu-ukko-romaanista tehdään tv-sarja - lue täällä.

SÄÄSTÄ VAIHTAMALLA EDULLISEMPAAN: DNA tarjoaa liittymiä edulliseen JOULUHINTAAN sekä uusille että vanhoille asiakkaille - katso henkilökohtainen tarjous ||klikkaa tästä||