Alamy / AOP
08:20 - 14.09.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 38 / 2020 - trillerisarja Ratched starttaa

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

15.9.

Hope Frozen: Einzin toinen elämä (dokumentti)

Thaimaalainen tutkija ja hänen perheensä päättävät jäädyttää kryonisesti rakkaan kuolemansairaan lapsensa. Heidän matkaansa seurataan sydämellisessä dokumentissa.

Koalakuiskaaja (lastenohjelma)

Nuori koalanhoitaja Izzy Bee ja hänen perheensä pelastavat söpöjä otuksia hädästä Australian Magnetic Islandilla ja auttavat niitä palaamaan takaisin luontoon.

Michael McIntyre: Showman (stand up)

Charmikas koomikko Michael McIntyre kertoilee stand up -spesiaalissaan perheistä, teknologiasta, haista, aksenteista ja siitä, kuinka sekoitti itsensä valtionpäämieheen.

16.9.

Challenger: Viimeinen lento (dokumentti)

Insinöörit, viranomaiset ja miehistön perheet kertovat oman näkemyksensä vuonna 1986 tapahtuneesta Challenger-avaruussukkulan tuhosta ja sen jälkipyykistä.

Ensihoitaja (espanjalainen rikoselokuva)

Pyörätuoliin joutunut Ángel ei kestä muuttunutta elämäänsä, vaan saa vaarallisen pakkomielteen hänet jättäneeseen naiseen ja alkaa toteuttaa julmaa kostosuunnitelmaa.

Lihansyöjä (reality-sarja)

Metsästäjä, kirjailija, kokki ja luonnonsuojelija Steven Rinella matkaa maailman syrjäisimpiin ja kauneimpiin kolkkiin kaatamaan riistaa pöytään.

Signs (puolalainen rikossarja - uusi tuotantokausi)

Nuoren naisen murhalla ja kymmenen vuotta vanhalla tapauksella on yhtäläisyyksiä, joten poliisipäällikön on rikottava Pöllövuorten kaupungissa vallitseva hiljaisuus.

Sing On! USA (laulukilpailu)

Tituss Burgessin juontamassa hauskassa laulukilpailussa kilpailijat laulavat sydämensä kyllyydestä ja yrittävät pysyä sävelessä voittaakseen jopa 60 000 dollaria.

The Devil All the Time (rikoselokuva)

Synkät hahmot lähestyvät nuorta miestä, joka tekee kaikkensa suojellakseen läheisiään sodanjälkeisessä syrjäisessä, turmeltuneessa ja julmassa kylässä. Tom Holland tähdittää.

17.9.

Dragon's Dogma (anime-sarja - 1. tuotantokausi)

Ariseniksi muuttunut Ethan lähtee surmaamaan sydämensä vienyttä lohikäärmettä. Hän menettää kuitenkin ripauksen ihmisyyttään jokaisen kohtaamansa demonin myötä.

Gims: Muusikon vuosi (dokumentti)

Intiimissä dokumentissa seurataan räpin supertähti Gimsiä, jonka vuosi huipentuu esiintymiseen Stade de France -stadionilla vuonna 2019.

The Last Word (saksalainen draamakomediasarja)

Leskeksi jäänyt nainen löytää uudelleen elämänjanonsa ryhtymällä muistopuheiden pitäjäksi. Samalla hän käy läpi kuoleman, surun ja rakkauden eksistentiaalista yhteyttä.

18.9.

Dolly Kitty And Those Shining Stars (intialainen elokuva)

Pettynyt delhiläinen vaimo ja hänen vasta kaupunkiin muuttanut serkkunsa tavoittelevat vapautta likaisten salaisuuksien, haaveiden ja haastavan henkilökemian keskellä.

Jurassic World: Liitukauden leiri (animaatiosarja - ensimmäinen tuotantokausi)

Kuusi Isla Nublarin huipputason seikkailuleirille kutsuttua teiniä yrittää selviytyä yhdessä dinosaurusten päästessä pakoon.

Ratched (trillerisarja - ensimmäinen tuotantokausi)

Vuonna 1947 Mildred Ratched alkaa työskennellä hoitajana johtavassa psykiatrisessa sairaalassa, mutta hänen tyylikkään ulkokuorensa alla lymyää kasvava pimeys. Katso traileri täällä.

Suuri amerikkalainen grillauskisa (reality-sarja)

Yhdysvaltain kahdeksan parasta savustuksen ja grillauksen harrastelijaa mittelöi American Barbecue Champion -tittelistä kipinöivässä mutta lämminhenkisessä kisassa.

Voimapiltti Bheem (animaatiosarja - uusi tuotantokausi)

Viattoman taaperon ehtymätön uteliaisuus ja hurjat voimat käynnistävät vallattomia seikkailuja pienessä intialaiskaupungissa.