HBO Max
16:10 - 10.09.2020 / tv-sarjat / Findance
HBO Nordic tarjoaa pian alkuperäiselokuvan Unpregnant - Barbie Ferreira ja Haley Lu Richardson tähdittävät

Ensi-iltansa HBO Nordic -suoratoistopalvelussa 18. syyskuuta saava HBO Maxin alkuperäiselokuva Unpregnant perustuu Jenni Hendriksin (Ensisilmäyksellä) ja Ted Caplanin HarperCollinsin nuorille aikuisille suunnattuun romaaniin.

Elokuva kertoo 17-vuotiaasta Veronicasta (Haley Lu Richardson; Five Feet Apart), joka ei koskaan ajatellut haluavansa epäonnistua testissä – ainakaan ennen kuin hän huomaa tuijottavansa muovipalaa, johon on ilmestynyt sininen plus. Haaveet korkeakoulusta ja lupaavasta tulevaisuudesta tuntuvat haihtuvan silmien edessä tavoittamattomiin Veronican pohtiessa päätöstä, jota ei uskonut joutuvansa tekemään. Vaikea ratkaisu vie hänet hilpeälle yli 1600 kilometrin mittaiselle kolmen päivän matkalle kohti New Mexicon osavaltiota yhdessä ex-bestiksen Baileyn (Barbie Ferreira; Euphoria) kanssa. Matkalla he tajuavat, että joskus elämän tärkein valinta on se, ketkä ovat ystäviäsi.

Unpregnant tarjoaa sekoituksen huumoria ja haudattuja tunteita seuraten samalla ystävyyden monimutkaisuutta ja vaikeaa matkaa kohti aikuisuutta – varastetun Trans-Amin kyydissä. Elokuvan on ohjannut Emmy-palkittu Rachel Lee Goldenberg (Valley Girl, A Deadly Adoption, The Mindy Project), joka on myös käsikirjoittanut elokuvan yhdessä Jennifer Kaytin Robinsonin (Someone Great), William Parkerin ja kirjailijoiden Hendriks & Caplanin kanssa.

Elokuvan tuottajina toimivat Berlanti Schechter Filmsin Greg Berlanti (Minä, Simon, Arrow, Riverdale) ja Sarah Schechter (You, Riverdale) yhdessä PICTURESTARTin Erik Feigin (Twilight- ja Nälkäpeli-elokuvat, La La Land) kanssa. Vastaavia tuottajia ovat Michael Sledd (I, Tonya), Michael McGrath (Batwoman), Lucy Kitada (The Babysitters Club) ja Jessica Switch (Nerve).

Katso Unpregnant-traileri alla: