Alamy / AOP
10:10 - 14.08.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - perjantain uutuudet 14.8. - mm. Jamie Foxx ja Joseph Gordon-Levit tähdittävät action-leffaa Project Power

Netflix tarjoaa tänään seuraavat alkuperäisuutuudet:

Dirty John (rikossarja - 2. tuotantokausi)

Debra Newellin ja Betty Broderickin tositarinat ovat erilaiset, mutta kumpikin johtaa murhiin rakkauden ja kontrollin tähden.

Fearless (animaatioelokuva)

Teinipelurin täytyy nousta uudelle tasolle ja ryhtyä kokoaikaiseksi lastenvahdiksi, kun hänen suosikkipelistään tupsahtaa kolme supervoimaista vauvaa hänen takapihalleen.

Huippumaskeeraaja haussa (tosi-tv)

Aloittelevat meikkitaiteilijat kilpailevat värikkäissä haasteissa voittaakseen mahdollisuuden luoda uraa kauneusalalla.

Oktonautit ja Sac Actunin luolat (animaatioelokuva)

Oktonautit suuntaavat merenalaiselle seikkailulle. He navigoivat haasteellisissa luolissa auttaakseen pientä mustekalaystäväänsä palaamaan kotiin Karibianmerelle.

Project Power (toimintaelokuva)

Entinen sotilas, teini ja poliisi päätyvät yhdessä jäljittämään väliaikaisia supervoimia antavien vaarallisten pillereiden alkulähdettä New Orleansissa. Jamie Foxx ja Joseph Gordon-Levitt tähdittävät.

Rikoskertomuksia: Suuri pankkiryöstö (minisarja)

Tositapahtumien innoittamassa sarjassa varasjoukko suunnittelee kunnianhimoista miljoonaryöstöä Kolumbian keskuspankkiin vuonna 1994.

Teenage Bounty Hunters (rikossarja - 1. tuotantokausi)

Kaksossiskot Sterling ja Blair tasapainottavat teinielämää etelävaltiolaisessa eliittilukiossa aloittamalla uuden, yllättävän uran mahtavina palkkionmetsästäjinä.