Alamy / AOP
10:10 - 10.08.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 33 / 2020 - mm. rikossarja Teenage Bounty Hunters ja toimintaelokuva Project Power

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

10.8.

Koko perheen komediakimara (komediasarja - 1. tuotantokausi)

Maailmat törmäävät komediakimarassa, jossa nähdään paljon tuttuja kasvoja, yllätyscameorooleja ja kiihkeää kilpailua neljästä eri komediasarjasta.

11.8.

Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids (standup)

Entinen Saturday Night Live -tähti Rob Schneider palaa lavalle stand-up-spesiaalissa ja kertoo havaintojaan elämästä, rakkaudesta ja dinosaurus-unista.

12.8.

Greenleaf (draamasarja - 5. tuotantokausi)

Greenleafin suku pyörittää megakirkkoa Memphisissä, mutta heidän bisneksensä ja yksityiselämänsä ovat ahneuden, aviorikosten ja muiden syntien tahraamia.

Gunjan Saxena: The Kargil Girl (intialainen elokuva)

Gunjan Saxena tekee historiaa nousemalla lentämisestä haaveilevasta tytöstä Intian ensimmäiseksi naispuoliseksi taistelulentäjäksi Kargilin konfliktissa.

Terveellistä vai ei? (dokumenttisarja)

Dokumenttisarja sukeltaa syvälle tuottoisan hyvinvointiteollisuuden syövereihin. Täyttyvätkö tuotteiden lupaukset terveyden edistämisestä?

13.8.

Helppo tyttö (ranskalainen komediaelokuva)

Teinityttö viettää kesää serkkunsa kanssa Cannesissa ja ihastuu tämän nautinnonhaluiseen elämäntapaan, mutta alkaa myös oppia enemmän itsestään ja arvoistaan.

14.8.

Dirty John (rikossarja - 2. tuotantokausi)

Debra Newellin ja Betty Broderickin tositarinat ovat erilaiset, mutta kumpikin johtaa murhiin rakkauden ja kontrollin tähden.

Fearless (animaatioelokuva)

Teinipelurin täytyy nousta uudelle tasolle ja ryhtyä kokoaikaiseksi lastenvahdiksi, kun hänen suosikkipelistään tupsahtaa kolme supervoimaista vauvaa hänen takapihalleen.

Huippumaskeeraaja haussa (tosi-tv)

Aloittelevat meikkitaiteilijat kilpailevat värikkäissä haasteissa voittaakseen mahdollisuuden luoda uraa kauneusalalla.

Oktonautit ja Sac Actunin luolat (animaatioelokuva)

Oktonautit suuntaavat merenalaiselle seikkailulle. He navigoivat haasteellisissa luolissa auttaakseen pientä mustekalaystäväänsä palaamaan kotiin Karibianmerelle.

Project Power (toimintaelokuva)

Entinen sotilas, teini ja poliisi päätyvät yhdessä jäljittämään väliaikaisia supervoimia antavien vaarallisten pillereiden alkulähdettä New Orleansissa. Jamie Foxx ja Joseph Gordon-Levitt tähdittävät.

Rikoskertomuksia: Suuri pankkiryöstö (minisarja)

Tositapahtumien innoittamassa sarjassa varasjoukko suunnittelee kunnianhimoista miljoonaryöstöä Kolumbian keskuspankkiin vuonna 1994.

Teenage Bounty Hunters (rikossarja - 1. tuotantokausi)

Kaksossiskot Sterling ja Blair tasapainottavat teinielämää etelävaltiolaisessa eliittilukiossa aloittamalla uuden, yllättävän uran mahtavina palkkionmetsästäjinä.

16.8.

It's Okay to Not Be Okay (romanttinen komediasarja - 1. tuotantokausi)


Kun epäsosiaalisen lastenkirjailijan ja epäitsekkään mielisairaanhoitajan tiet kohtaavat, he saavat ainutlaatuisen tilaisuuden henkiseen toipumiseen.