Alamy / AOP
10:10 - 20.07.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 30 - mm. Good Girls ja Norsemen saavat jatkoa

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

21.7.

Jack Whitehall: I'm Only Joking (standup)

Jack Whitehall kertoilee hulvattomia tarinoita onnellisista pariskunnista, hotellielämästä, ihmisten typeryydestä ja maailmaa kiertäneestä isästään.

Katukeittiöiden antimia: Latinalainen Amerikka (dokumenttisarja)

Elämää sykkivässä dokumenttisarjassa Latinalaisen Amerikan keittiömestarit kertovat tarinoitaan ja yhdistävät herkullisissa luomuksissaan perinteet ja innovaation.

22.7.

Norsemen (norjalainen komediasarja - 3. tuotantokausi)

790-luvulla Norheimin viikinkien aika kuluu ryöstelemällä, muita orjuuttamalla ja ratkaisemalla ongelmia väkivallalla.

Pelon kaupunki: New York vastaan mafia (dokumenttisarja)

Viisi mafiaperhettä hallitsee New Yorkia väkivallalla 1970- ja 1980-luvuilla. Mutta sitten joukko liittovaltion agentteja päättää ryhtyä toimeen ja kukistaa gangsterit.

Rakkautta autismin kirjolla (tosi-tv - 1. tuotantokausi)

Rakkauden löytäminen voi olla vaikeaa kenelle tahansa. Autistisille nuorille aikuisille treffien arvaamaton maailma on tavallistakin vaikeampi haaste.

Signs (puolalainen rikos-draamasarja - 1. tuotantokausi)

Nuoren naisen murhalla ja kymmenen vuotta vanhalla tapauksella on yhtäläisyyksiä, joten poliisipäällikön on rikottava Pöllövuorten kaupungissa vallitseva hiljaisuus.

23.7.

Larva-elokuva: Saariseikkailu (animaatioelokuva)

Hittisarja saa jatkoa elokuvassa, jossa Chuck palaa kotiin ja kertoo reportterille yhteiselostaan saarella asuvien kahjojen toukkakamujen Punaisen ja Keltaisen kanssa.

24.7.

Double World (kiinalainen toimintaelokuva)

Nuori kyläläinen Dong Yilong haluaa tuoda kunniaa klaanilleen ja lähtee vaaralliselle matkalle kohti kilpailua, jossa valitaan sotureita taisteluun.

Lohikäärmeet: Pelastuspartio: Sointusiiven salaisuudet (animaatioelokuva)

Kaunisääninen, musikaalinen lohikäärme onnistuu hypnotisoimaan Kotapohjan muut lohikäärmeet ja ihmiset, ja Pelastuspartion on keksittävä, miten lumous murretaan.

Myrskyuhri (espanjalainen rikoselokuva)

Baztan-trilogian viimeisessä osassa Amaia tutkii lasten epäilyttäviä kuolemia ja karmeita rituaaleja. Samalla hänen ympärillään olevat ihmiset joutuvat vakavaan vaaraan.

Sing On! Espanja (tv-kilpailu)

Vauhdikkaassa ja energisessä karaoke-kilpailussa kaikenlaiset laulajat taistelevat 30 000 eurosta!

Taikasirkus (animaatioelokuva)

Owen voi muuttaa muotoaan syömällä maagisia eläinkeksejä, mutta hänen ilkeä setänsä ei saa saada niitä käsiinsä, tai perheen sirkus on mennyttä.

The Kissing Booth 2 (romanttinen komedia)

Elle hahmottelee opiskelusuunnitelmiaan yrittäen samalla tasapainoilla Noahin etäsuhteen, Leen kehittyvän ystävyyssuhteen sekä uuden kouluihastuksensa välillä.

26.7.

Good Girls (rikoskomediasarja - 3. tuotantokausi)

Kolme detroitilaista äitiä yrittää päästä eroon rahahuolistaan ja saavuttaa riippumattomuuden ryöstämällä paikallisen ruokakaupan.