Nana Simelius
16:10 - 26.06.2020 / musiikki / Findance
Ilta julkaisi uuden singlen Voimanainen - "Jokaisessa on jotain ainutlaatuista, mikä erottaa muista!"

Ilta on julkaissut uuden kappaleen Voimanainen. Se on viimeinen single ennen syksyllä julkaistavaa debyyttialbumia.

Uudessa singlellään Ilta haluaa kannustaa naisia olemaan ylpeitä itsestään:

- Mä halusin tässä biisissä sanottaa niitä asioita millä ainakin mä naisena usein myrkytän oman mielen. Se ajatus, että pitäis olla jotain enemmän tai vähemmän ei johda loppujen lopuksi mihinkää vaan vie meidän uskoa itseemme. On monta tapaa olla nainen, voimanainen. Jokaisessa on jotain ainutlaatuista, mikä erottaa muista! Mä toivon, että tää ois biisi jonka tahdissa me voidaan tanssii jokainen vierekkäin samanarvosina ja ylpeinä siitä ketä me ollaan toinen toisiamme rohkaisten ja nostaen.

Vuoden tulokkaana tämän vuoden Iskelmä Gaalassa palkittu Ilta on tehnyt uransa aikana musiikkia lukuisien eri biisintekijöiden kanssa. Viime vuonna Iltasta alkoi tuntua, että muiden tekemät kappaleet eivät enää tuntuneet omilta ja hän alkoi säveltää ja sanoittaa itse. Iltan ääni on tunnettu myös Cheekin triplaplatinaa striimanneelta jättihitiltä Sillat sekä Pikku G:n kappaleista Mitä sulle jää ja Paratiisiin.

Artistina Ilta haluaa antaa kuulijoilleen sen, mitä musiikki on hänelle antanut: väylän tuntea tunteita laidasta laitaan ja käsitellä elämän iloja ja suruja.

Kuuntele Voimanainen Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Ilta