Lego Group
12:10 - 17.06.2020 / viihde / Findance
LEGO Super Mario -setit Suomeen 1.8. - hinnat julki

LEGO Group on julkistanut tänään Super Mario -tuotevalikoimansa kokonaisuudessaan.

LEGO Super Mario on syntynyt Nintendon kanssa tehdyn yhteistyön ja viiden vuoden suunnittelu- ja kehitystyön tuloksena. Täysin uudenlaisessa leikkikokemuksessa voidaan olla vuorovaikutuksessa Super Marion kanssa.

LEGO Groupin ja Nintendon yhteistyön tuloksena julkistettiin aiemmin hauskoja seikkailuja pursuava Super Marion aloitusrata ja kaksi laajennussarjaa. Peli alkaa aloitusradasta, joka on ainoa interaktiivisen LEGO Mario -hahmon sisältävä pakkaus. Mario-hahmo kerää kolikoita LEGO palikoista rakennettavilla Mario-universumin pelitasoilla. LEGO Super Mario tuo uuden, interaktiivisen ulottuvuuden perinteisiin LEGO-palikkaleikkeihin.

Jokainen sarja sisältää omat ainutlaatuiset haasteensa ja hahmonsa, joilla LEGOn ja Super Marion ystävät voivat leikkiä ja pelata joko itsekseen tai ystävänsä kanssa. Aiemmin julkistettujen Piraijakasvin vauhtikurvi- ja Bowserin linnan pahistaistelu -laajennussarjojen lisäksi valittavana on kuusi eri laajennussarjaa: Vartioitu Linnoitus, Marion talo ja Yoshi, Toadin aarrejahti, Aavikko-Pokey, Whompin laavahaaste ja Boomer Bill Barrage.

Lisäksi markkinoille tulee yllätyspusseissa kymmenen keräiltävää vihollishahmoa eli Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Buzzy Beetle, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, Urchin ja Peepa. Jokainen yllätyspussi sisältää rakennettavan hahmon ja uuden pelihaasteen.

Jokaista laajennussarjaa ja keräilyhahmoa voi käyttää Seikkailut Marion kanssa -aloitusradalla, mikä lisää entisestään interaktiivista pelikokemusta. Aloitusrata sisältää seitsemän toimintapalikkaa, joiden avulla ollaan vuorovaikutuksessa LEGO Mario -hahmon kanssa. Marion reaktiot liikkeisiin, väreihin ja toimintopalikoihin näkyvät silmien, suun ja vatsan nestekidenäytöillä. LEGO Groupin ja Nintendon julkistamien tehostuspakkauksien – kuten Cat Mario ja Builder Mario – avulla LEGO Mario saa uusia peliä vauhdittavia ominaisuuksia ja toimintoja.

- Valikoimamme kattaa nyt yhteensä 16 LEGO Super Mario -settiä. Odotan jo innolla sitä, millaisia ulottuvuuksia ainutlaatuiset tehostuspakkaukset tuovat peliin, kertoo Executive Officer, Game Producer Takashi Tezuka, Nintendo Co Ltd:stä.

- Jokaisen pelaajan mielikuvitus ja kiinnostuksen kohteet ovat erilaisia. Kun aloitusrataa täydennetään jo olemassa olevilla LEGO-palikoilla ja erilaisilla LEGO Super Mario -laajennussarjoilla, voidaan luoda useita eri Mario-maailmoja ja keksiä loputtomasti uusia pelejä.

- LEGO Super Mario on pitkään odotettu uutuus, kertoo LEGO Super Marion Digital Design Lead Jonathan Bennink LEGO Groupilta.

- Super Mariohan on kaikkien tuntema klassikkohahmo, ja fanit ovat odottaneet tuotevalikoimamme julkistusta. Koko tuotevalikoimamme aloitusradasta tehostuspakkauksiin, laajennussarjoihin ja hahmopakkauksiin on suunniteltu herättämään eloon Super Mario ja hänen ystävänsä – sekä vihollisensa. Nintendo- ja LEGO-fanit ovat kekseliäitä, ja maltamme tuskin odottaa, että he saavat laittaa mielikuvituksensa liikkeelle Super Marion kanssa.

LEGO Group on kehittänyt pelaajille myös pelikokemusta laajentavan LEGO Super Mario -sovelluksen. Sovellus kirjaa tulokset ja kannustaa siirtymään yhä uusien rakennelmien pariin. Digitaalisia rakennusohjeita voi zoomata ja käännellä näytöllä eri asentoihin, mikä helpottaa rakentamista. Sovelluksesta saa myös ehdotuksia uusiin luoviin peleihin ja leikkeihin, ja se on turvallinen alusta peli-ideoiden jakamiseen.

LEGO Super Mario-sarjan tuotteet:

Aloitusrata

- 71360 – LEGO Super Mario Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (59,99 EUR)

Laajennussarjat

- 71362 – LEGO Super Mario Vartioitu linnoitus -laajennussarja (49,99 EUR)

- 71363 – LEGO Super Mario Aavikko-Pokey -laajennussarja (19,99 EUR)

- 71364 – LEGO Super Mario Whompin laavahaaste -laajennussarja (19,99 EUR)

- 71365 – LEGO Super Mario Piraijakasvin vauhtikurvi -laajennussarja (29,99 EUR)

- 71366 – LEGO Super Mario Boomer Bill Barrage -laajennussarja (29,99 EUR)

- 71367 – LEGO Super Mario Marion talo ja Yoshi -laajennussarja (29,99 EUR)

- 71368 – LEGO Super Mario Toadin aarrejahti -laajennussarja (69,99 EUR)

- 71369 – LEGO Super Mario Bowserin linnan pahistaistelu -laajennussarja (99,99 EUR)

- 71376 – LEGO Super Mario Thwompin tömähdys -laajennussarja (39,99 EUR – vain valikoiduilta jälleenmyyjiltä)

- 71377 – LEGO Super Mario King Boo ja kummituspiha -laajennussarja (49,99 EUR –vain valikoiduilta jälleenmyyjiltä)

Tehostuspakkaukset

- 71370 – LEGO Super Mario Fire Mario -tehostuspakkaus (9,99 EUR)

- 71371 – LEGO Super Mario Propeller Mario -tehostuspakkaus (9,99 EUR)

- 71372 – LEGO Super Mario Cat Mario -tehostuspakkaus (9,99 EUR)

- 71373 – LEGO Super Mario Builder Mario -tehostuspakkaus (9,99 EUR)

Hahmopakkaukset

- 71361 – LEGO Super Mario Hahmopakkaukset (3,99 EUR)

LEGO Super Mario -tuotevalikoima tulee myyntiin 1. elokuuta 2020.

Katso esittelyvideo alla:

artikkelin avainsanat:
Lego Super Mario Super Mario Bros. tuotteet