Alamy / AOP
08:10 - 16.06.2020 / elokuvat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat elokuvat viikolla 25 / 2020 - mm. Riverdale-tähti Cole Sprouse leffassa Five Feet Apart

Viaplay tarjoaa tällä viikolla seuraavat leffauutuudet:

19.6. Perhe Addams (USA 2019, animaatio)

Perhe Addams on vuonna 2019 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen animoitu komediaelokuva, joka perustuu Charles Addamsin sarjakuviensa pohjalta luomaan rakastettuun The Addams Family -perheeseen.

Elokuvassa Addamsin perheen asuttaman vanhan mielisairaalaan viereen on rakennettu luksuskylä. Kylän pääjehu, Margaux, huomaa viereisen kartanon ja päättää joko uudistaa tai raivata sen kokonaan tieltään - sopi tämä nykyisille asukkailla tai ei.

Samaan aikaan Addamsin perhe valmistautuu nuorimman lapsensa Pugsleyn mazurka-aikuistumisseremoniaan. Kaiken hälinän ohessa Pugsleyn isosisko Wednesday tutustuu Margauxin tyttäreen, Parkeriin.

19.6. Five Feet Apart (USA 2019, draama / romantiikka)

Stella on kystistä fibroosia sairastava 17-vuotias tyttö, joka joutuu tilansa vuoksi viettämään paljon aikaa sairaalassa. Kun Stella tapaa pojan nimeltä Will, hurmaavan ja kapinallisen samaa tautia sairastavan potilaan, Stella tuntee voimakasta yhteyttä, mutta sääntöjen mukaan hänen ja Willin on pysyttävä turvallisella etäisyydellä toisistaan.

Five Feet Apart on amerikkalainen, vuonna 2019 ensi-iltansa saanut romanttinen draama, jonka pääosissa nähdään Haley Lu Richardson ja Cole Sprouse.

20.6. Ode to Joy (USA 2019, komedia / romantiikka)

Charliella on neurologinen vika, jonka vuoksi vahvat tunteet, etenkin ilo, saavat hänet pyörtymään. Työ kirjastonhoitajana pitää hänet rauhallisessa ympäristössä, mutta sitten hän tapaa Francescan. Martin Freeman ja Morena Baccarin tähdittävät.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!