Alamy / AOP
10:10 - 12.06.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - perjantain uutuudet 12.6. - mm. uudet sarjat Etsintä ja Kadonneet

Netflix tarjoaa tänään seuraavat uutuudet:

Da 5 Bloods (USA 2020, draama)

Sodan jo kauan sitten päätyttyä neljä afroamerikkalaista veteraania palaa Vietnamiin etsimään ryhmänsä johtajan maallisia jäänteitä – sekä kultaa. Spike Leen ohjaamassa elokuvassa nähdään myös Jasper Pääkkönen.

Etsintä (minisarja)

Tositarinaan perustuvassa elokuvassa lapsi katoaa hienostoalueelta Méxicossa, ja tapaukseen liittyvien ihmisten omat agendat häiritsevät etsintöjä.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Frank Elstner: Vielä yksi kysymys (talk show)

Saksan television juontajalegendan Frank Elstnerin jäähyväisohjelmassa on syvällisiä juttutuokioita tähtien kanssa. Vieraina mm. Daniel Brühl ja Lena Meyer-Landrut.

Jo Koy: In His Elements (stand up)

Jo Koy tuo naurun ja rytmit Manilaan. Ainutlaatuisessa show'ssa riittää paikallisväriä ja nähdään myös amerikanfilippiiniläisiä koomikoita, DJ:itä ja hiphop-tanssijoita.

Kadonneet (puolalainen rikos-draamasarja - 1. tuotantokausi)

Henkirikoksen uhrin ruumiista löydetyt todisteet herättävät syyttäjässä toivon, että hänen 25 vuotta sitten kadonnut sisarensa saattaisi olla vielä elossa.

Kipa ja ihmeolentojen aika (animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Pumpulissa kasvanut mutta päättäväinen tyttö oppii selviytymään mutanttieläinten maailmassa ja löytää omat voimansa sekalaisen seurueensa avulla.

P niin kuin per... (aikuisten animaatiosarja - 4. tuotantokausi)

Seuraa Murphyja 70-luvulle, jolloin lapset saivat rellestää rauhassa, olut virtasi vapaasti, eikä mikään tullut miehen ja hänen televisionsa väliin.