HBO
18:10 - 08.06.2020 / tv-sarjat / Findance
HBO Nordic tänään: uusi, provosoiva alkuperäissarja I May Destroy You alkaa
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

HBO Nordic aloittaa tänään uuden HBO-alkuperäissarjan I May Destroy You, joka käsittelee seksuaalisen hyväksikäytön ja suostumuksen teemoja rohkeasti ja avoimesti.

Draamasarja on palkitun Michaela Coelin tuottama ja käsikirjoittama. Coel näyttelee myös sarjan pääroolin.

I May Destroy You on peloton, suorasukainen ja provosoiva uutuussarja, joka tarkastelee suostumuksen käsitettä nykymaailmassa. Kuinka erottaa seksuaalinen vapautuminen ja hyväksikäyttö toisistaan nykyajan deittailun ja suhteiden maailmassa?

Sarja sijoittuu Lontooseen, missä tyydytys on pelkän mobiilisovelluksen päässä. Sarja seuraa Arabellaa (Michaela Coel), huoletonta, itsevarmaa lontoolaista, jolla on mahtava kaveriporukka, poikaystävä Italiassa ja orastava ura kirjoittajana. Mutta kun Arabellan juoma terästetään treffiraiskaushuumeella, koko hänen elämänsä muuttuu.

BAFTA-palkinnon voittaneen Michaela Coelin lisäksi merkittävimmissä rooleissa nähdään Weruche Opia (Inside No9), Paapa Essiedu (Kiri), Aml Ameen (Yardie), Adam James (Belgravia), Sarah Niles (Catastrophe), Ann Akin (Philip K. Dick’s Electric Dreams), Harriet Webb (Plebs), Ellie James (Giri/Haji), Franc Ashman (Peep Show), Karan Gill (Flesh & Blood), Natalie Walter (Horrible Histories) ja Samson Ajewole - kuvat nimiä klikkaamalla.

Katso traileri alla: