Alamy / AOP
08:10 - 08.06.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 24 / 2020 - useita uusia sarjoja: Curon, Reality Z, Kadonneet...

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

10.6.

Curon (italialainen fantasiasarja - 1. tuotantokausi)

Nainen palaa kotiin teini-ikäisten kaksosten kanssa oltuaan poissa 17 vuotta. Hänen kadotessaan selittämättömästi jälkikasvun on kohdattava suvun hämäräperäinen historia.

Halloween (USA 2018, kauhu)

Naamioitu tappaja kylvi tuhoa halloween-yönä 40 vuotta sitten. Nyt hän pakenee vankilasta ja ottaa kohteekseen henkiin jääneen uhrinsa ja tämän perheen.

Lenox Hill – Sairaalan arkea (dokumenttisarja)

Dokumenttisarja kuvaa, kuinka New Yorkin maineikkaassa Lenox Hillin sairaalassa neljä lääkäriä tasapainoilee yksityiselämänsä ja potilaille omistautumisen välillä.

Päivän tarinat (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Viisas ja vikkelä-älyinen pöllö on kertojana tarinakokoelmassa, jossa metsässä asustelevien kaikenkarvaisten eläinten yhteiselo on sekä hauskaa että haastavaa.

Reality Z (brasilialainen kauhusarja - 1. tuotantokausi)

Rio de Janeiron täyttyessä zombeista tosi-tv-ohjelman kilpailijat etsivät suojaa tv-studiosta, missä heillä riittää muitakin ongelmia kuin lihaa syövien kalmojen laumat.

11.6.

Don't Crack Under Pressure (urheilu)

On riskejä ja riskien ottajia. Elokuvassa kierretään maailmaa ja seurataan urheilijoiden hämmästyttäviä suorituksia arvaamattomissa luonnonoloissa.

Don't Crack Under Pressure II (urheilu)

Huipputason teknologiaa käyttävässä huimassa jatko-osassa seurataan urheilijoita, jotka pystyvät uhkarohkeisiin temppuihin poikkeuksellisten paikkojen äärioloissa.

Magnetic: Elementtien kutsu (urheilu)

Jännitystä hakevat rohkeat urheilijat uskaltautuvat syrjäisiin paikkoihin eri puolilla maailmaa saadakseen tuntea kaipaamaansa äärimmäistä hurmiota.

Pose (draamasarja - 2. tuotantokausi)

On vuosi 1987 New Yorkissa. LGBTQ-bileiden vakiokasvo Blanca perustaa oman talon ja ryhtyy äidiksi lahjakkaalle tanssijalle ja juppiin rakastuneelle seksityöläiselle.

Urheilun jano (urheilu)

Hurjapäiset urheilijat etsivät äärimmäisiä haasteita eri puolilta maailmaa ja testaavat rajojaan erilaisissa ympäristöissä jättiaalloista lumisiin rinteisiin.

Whispers

Epäilykset kasvavat varakkaan suvun patriarkan kuoleman ympärillä. Suvun jäsenet ryhtyvät selvittämään totuutta, ja synkkiä salaisuuksia alkaa paljastua.

12.6.

Da 5 Bloods (USA 2020, draama)

Sodan jo kauan sitten päätyttyä neljä afroamerikkalaista veteraania palaa Vietnamiin etsimään ryhmänsä johtajan maallisia jäänteitä – sekä kultaa. Spike Leen ohjaamassa elokuvassa nähdään myös Jasper Pääkkönen.

Etsintä (minisarja)

Tositarinaan perustuvassa elokuvassa lapsi katoaa hienostoalueelta Méxicossa, ja tapaukseen liittyvien ihmisten omat agendat häiritsevät etsintöjä

Frank Elstner: Vielä yksi kysymys (talk show)

Saksan television juontajalegendan Frank Elstnerin jäähyväisohjelmassa on syvällisiä juttutuokioita tähtien kanssa. Vieraina mm. Daniel Brühl ja Lena Meyer-Landrut.

Jo Koy: In His Elements (stand up)

Jo Koy tuo naurun ja rytmit Manilaan. Ainutlaatuisessa show'ssa riittää paikallisväriä ja nähdään myös amerikanfilippiiniläisiä koomikoita, DJ:itä ja hiphop-tanssijoita.

Kadonneet (puolalainen rikos-draamasarja - 1. tuotantokausi)

Henkirikoksen uhrin ruumiista löydetyt todisteet herättävät syyttäjässä toivon, että hänen 25 vuotta sitten kadonnut sisarensa saattaisi olla vielä elossa.

Kipa ja ihmeolentojen aika (animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Pumpulissa kasvanut mutta päättäväinen tyttö oppii selviytymään mutanttieläinten maailmassa ja löytää omat voimansa sekalaisen seurueensa avulla.

P niin kuin per... (aikuisten animaatiosarja - 4. tuotantokausi)

Seuraa Murphyja 70-luvulle, jolloin lapset saivat rellestää rauhassa, olut virtasi vapaasti, eikä mikään tullut miehen ja hänen televisionsa väliin.

14.6.

Hampstead (UK 2017, draama)

Lontoossa asuva amerikkalaisleski tapaa rakennusuhan alla olevassa puistossa omaa tietään kulkevan miehen, ja kaksikon välille syntyy odottamaton side.

Marcella (brittiläinen rikos-draamasarja - 3. tuotantokausi)

Avio-ongelmista, traagisesta menetyksestä, muistikatkoksista ja äitiyden haasteista huolimatta lontoolainen etsivä taitaa yhden asian varmasti: murhaajien jahtaamisen.

The Prince (USA 2014, toiminta)

Entinen mafian palkkatappaja nauttii rauhaiselosta ja mekaanikon hommista. Kun tytär siepataan, hän joutuu takaisin vanhoihin kuvioihin ja kohtaamaan vanhan vihollisen. Bruce Willis tähdittää.