Alamy / AOP
16:10 - 01.06.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 23 / 2020 - mm. uunituore toimintaleffa The Last Days of American Crime

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla seuraavat uutuudet:

2.6.

Fuller House (sarjan päättävät jatksot)

Tannerin perheen seikkailut jatkuvat, kun sisko Stephanie ja ystävä Kimmy muuttavat DJ Tanner-Fullerin luo auttamaan hänen kolmen poikansa kasvattamisessa.

Tuire: Sateenkaaripelastus (animaatiosarja)

Tuire ja Bartleby matkaavat Loputtoman sateenkaaren tuolle puolen hakemaan Lilliä, joka on urhea tutkimusmatkailija ja Sateenkaarikuninkaan paras ystävä.

3.6.

Viimeinen sana ratkaisee: Amerikan tavausmestarit (dokumentti)

Dokumentissa seurataan neljän toiveikkaan kisaajan taivalta ja tutkitaan, miksi amerikanintialaiset ovat vuosikymmeniä dominoineet Yhdysvaltain tavauskilpailuja.

4.6.

BAKI (animesarja - 3. tuotantokausi)

Taistelulajimestari Baki Hanma harjoittelee päihittääkseen legendaarisen isänsä. Tokioon saapuneella rikollisviisikolla on kuitenkin suunnitelma hänen varalleen.

Kuuletko minua? (kanadalainen draamakomediasarja - 1. tuotantokausi)

Kolme ystävystä köyhästä lähiöstä onnistuvat yhdessä löytämään huumoria ja toivonpilkahduksia sekavasta elämästään keskellä ongelmaperheitään ja surkeita poikaystäviään.

Viikingit (6. tuotantokausi)

Rankan draaman viikinkisankari Ragnar Lothbrok pyrkii laajentamaan maanmiestensä elintilaa ja haastaa kelvottoman johtajan, jolta puuttuu Ragnarin kaltainen kunnianhimo.

5.6.

Choked: Money Talks (intialainen elokuva)

Työttömän aviomiehen velat ja omat murskautuneet unelmat painavat pankkivirkailijan harteilla. Sitten hän löytää kotoaan loputtomalta vaikuttavan rahanlähteen.

Sillä silmällä (tosi-tv - uusi tuotantokausi)

Nenäliinat esiin! Fab Five -viisikko tarjoilee uudella kaudella lisää trendikkäitä vinkkejä, tunteikkaita muuttumisleikkejä sekä liikuttavan vilpittömiä paljastuksia.

The Last Days of American Crime (USA 2020, toiminta / trilleri)

Pankkiryöstäjä osallistuu viimeiseen historialliseen keikkaan ennen kuin hallituksen mielenmuokkaussignaali estää kaiken rikollisen toiminnan. Katso traileri täällä.

7.6.

365 päivää (Puola 2020, draama)

Tylsässä suhteessa roikkuva tulinen toimitusjohtajatar joutuu dominoivan mafiapomon armoille. Mies pitää naista vankina ja antaa tälle vuoden aikaa rakastua häneen.

Won't You Be My Neighbor? (dokumentti)

Fred Rogers löysi kutsumuksensa televisiomaailmasta, ja hänen vaatimaton, lämmin, empaattinen ja ymmärtäväinen lastenohjelmansa oli katsojien suosikki sukupolvien ajan.