Netflix
20:10 - 20.05.2020 / elokuvat / Findance
Netflix tarjoaa kesäkuussa sarjakuvaan perustuvan toimintaleffan The Last Days of American Crime - Olivier Megaton ohjaa

Netflix tarjoaa 5. kesäkuuta Rick Remenderin ja Greg Tocchini sarjakuvaan perustuvan toimintaelokuvan The Last Days of American Crime.

Olivier Megatonin ohjaamaa elokuvaa tähdittävät Edgar Ramirez, Anna Brewster, Michael Pitt, Sharlto Copley, Sean Cameron Michael ja Alonso Grandio (kuvat nimiä klikkaamalla).

Yhdysvaltain hallitus aikoo ryhtyä torjumaan terrorismia ja rikollisuutta lähettämällä signaalia, jonka vaikutuksen alaisena kukaan ei voi tietoisesti tehdä laittomuuksia. Graham Bricke (Édgar Ramírez) on ammattirikollinen, joka ei ole koskaan onnistunut tekemään isoa keikkaa. Hän lyöttäytyy yhteen gangsterinerona tunnetun Kevin Cashin (Michael Pitt) ja mustan pörssin hakkerin Shelby Dupreen (Anna Brewster) kanssa tehdäkseen vuosisadan ryöstön, joka olisi samalla Amerikan historian viimeinen rikos ennen signaalin käynnistämistä.

Katso The Last Days of American Crime -suomitraileri alla:

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!