HBO
18:10 - 30.05.2020 / tv-sarjat / Findance
HBO-sarja I May Destroy You sai pitkän trailerin - peloton, suorasukainen ja provosoiva uutuussarja
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

HBO aloittaa kesällä uuden alkuperäissarjan I May Destroy You, joka käsittelee seksuaalisen hyväksikäytön ja suostumuksen teemoja rohkeasti ja avoimesti.

8. kesäkuuta HBO Nordic -suoratoistopalvelussa alkava draamasarja on palkitun Michaela Coelin tuottama ja käsikirjoittama. Coel näyttelee myös sarjan pääroolin.

I May Destroy You on peloton, suorasukainen ja provosoiva uutuussarja, joka tarkastelee suostumuksen käsitettä nykymaailmassa. Kuinka erottaa seksuaalinen vapautuminen ja hyväksikäyttö toisistaan nykyajan deittailun ja suhteiden maailmassa?

Sarja sijoittuu Lontooseen, missä tyydytys on pelkän mobiilisovelluksen päässä. Sarja seuraa Arabellaa (Michaela Coel), huoletonta, itsevarmaa lontoolaista, jolla on mahtava kaveriporukka, poikaystävä Italiassa ja orastava ura kirjoittajana. Mutta kun Arabellan juoma terästetään treffiraiskaushuumeella, koko hänen elämänsä muuttuu.

BAFTA-palkinnon voittaneen Michaela Coelin lisäksi merkittävimmissä rooleissa nähdään Weruche Opia (Inside No9), Paapa Essiedu (Kiri), Aml Ameen (Yardie), Adam James (Belgravia), Sarah Niles (Catastrophe), Ann Akin (Philip K. Dick’s Electric Dreams), Harriet Webb (Plebs), Ellie James (Giri/Haji), Franc Ashman (Peep Show), Karan Gill (Flesh & Blood), Natalie Walter (Horrible Histories) ja Samson Ajewole.

Sarja sai nyt pitkän trailerin:

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!