HBO
16:10 - 18.05.2020 / tv-sarjat / Findance
HBO Nordic aloittaa kesäkuussa uuden suorasukaisen ja provosoivan HBO-sarjan I May Destroy You
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Uusi HBO-sarja I May Destroy You käsittelee seksuaalisen hyväksikäytön ja suostumuksen teemoja rohkeasti ja avoimesti.

Kesäkuussa HBO Nordic -suoratoistopalvelussa alkava draamasarja on palkitun Michaela Coelin tuottama ja käsikirjoittama. Coel näyttelee myös sarjan pääroolin.

I May Destroy You on peloton, suorasukainen ja provosoiva uutuussarja, joka tarkastelee suostumuksen käsitettä nykymaailmassa. Kuinka erottaa seksuaalinen vapautuminen ja hyväksikäyttö toisistaan nykyajan deittailun ja suhteiden maailmassa?

Sarja sijoittuu Lontooseen, missä tyydytys on pelkän mobiilisovelluksen päässä. Sarja seuraa Arabellaa (Michaela Coel), huoletonta, itsevarmaa lontoolaista, jolla on mahtava kaveriporukka, poikaystävä Italiassa ja orastava ura kirjoittajana. Mutta kun Arabellan juoma terästetään treffiraiskaushuumeella, koko hänen elämänsä muuttuu.

BAFTA-palkinnon voittaneen Michaela Coelin lisäksi merkittävimmissä rooleissa nähdään Weruche Opia (Inside No9), Paapa Essiedu (Kiri), Aml Ameen (Yardie), Adam James (Belgravia), Sarah Niles (Catastrophe), Ann Akin (Philip K. Dick’s Electric Dreams), Harriet Webb (Plebs), Ellie James (Giri/Haji), Franc Ashman (Peep Show), Karan Gill (Flesh & Blood), Natalie Walter (Horrible Histories) ja Samson Ajewole.

12 jaksoa käsittävä tuotantokausi saa ensi-iltansa 8.6. HBO Nordicilla.

Katso I May Destroy You -traileri alla:

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!