Alamy / AOP
10:10 - 08.05.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - perjantain uutuudet 8.5. - mm. uudet sarjat The Eddy ja Valeria

Netflix tarjoaa tänään seuraavat uutuudet:

18 lahjaa (italialainen draamaelokuva)

Terminaalivaiheen syöpää sairastava raskaana oleva äiti jättää syntymättömälle tyttärelleen 18 koskettavaa syntymäpäivälahjaa, jotka tämä tulee saamaan vuosittain.

Dead to Me (draamakomediasarja - 2. tuotantokausi)

Äkkipikainen leski jahtaa yliajajaa, joka vei hengen hänen mieheltään. Seuraksi tarttuu omalaatuinen optimisti, jolla ei ole aivan puhtaita jauhoja pussissaan.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Nekku-apinan verraton työkaluvyö (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Työkaluin varustautunut ja käsistään kätevä mekaanikkoapina Nekku ja hänen Korjauskoplansa auttavat ratkomaan Putpulan asukkaiden ongelmat.

Rust Valleyn autovelhot (reality-sarja - 2. tuotantokausi)

Vanhoja autoja keräilevä Mike Hall, hänen ystävänsä Avery Shoaf ja poikansa Connor Hall kunnostavat retroautoja ja yrittävät siinä sivussa tehdä vähän voittoakin.

The Eddy (ranskalainen minisarja)

Pariisilaisen jazz-klubin omistaja sekaantuu vaarallisten rikollisten asioihin yrittäessään suojella liiketoimintaansa, bändiään ja teini-ikäistä tytärtään.

The Hollow (animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Kolme teiniä herää oudossa maailmassa, joka on täynnä taikaportteja, hämmentäviä arvoituksia ja villipetoja. He päättävät yrittää löytää yhdessä tien kotiin.

Unelmien näköalaravintolat (reality-sarja - 2. tuotantokausi)

Kolme design- ja ruoka-asiantuntijaa elvyttää konkurssin uhkaamia ravintoloita ympäri maailman yhdistämällä niitä ympäröivään kulttuuriin muunkin kuin näköalan osalta.

Valeria (espanjalainen draamakomediasarja - 1. tuotantokausi)

Elísabet Benaventin romaaneihin perustuvassa sarjassa luovuusongelmista ja aviokriisistä kärsivä kirjailija saa tukea kolmelta ystävältään, jotka myös etsivät itseään.