Alamy / AOP
08:10 - 04.05.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 19 / 2020 - mm. Dead to Me ja The Hollow jatkuvat

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla seuraavat uutuudet:

5.5.

Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill (standup)

Jerry Seinfeld nousee lavalle New Yorkissa aiheinaan puhuminen ja tekstaaminen, huonot buffetit ja "hyvät" ravintolat, sekä Pop-Tarts-leivonnaisten lumo.

6.5.

Michelle Obama – Minun tarinani (dokumentti)

Intiimi dokumentti kertoo USA:n ex-presidentin puolisosta Michelle Obamasta, hänen elämästään, toiveistaan ja yhteydestään ihmisiin Minun tarinani -kirjan kiertueella.

Uraäidit (kanadalainen komediasarja - 4. tuotantokausi)

Neljän naisen äitiysloma päättyy, ja he palaavat töihin yrittäen selviytyä lapsista, pomoista, rakkaushuolista ja elämästä nykypäivän Torontossa.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

7.5.

Scissor Seven (kiinalainen animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Kampaava ja leikkaava, joskin hutiloiva näennäinen salamurhaaja yrittää saada muistinsa takaisin ja törmää keskenään vallasta kamppaileviin ryhmiin.

8.5.

18 lahjaa (italialainen draamaelokuva)

Terminaalivaiheen syöpää sairastava raskaana oleva äiti jättää syntymättömälle tyttärelleen 18 koskettavaa syntymäpäivälahjaa, jotka tämä tulee saamaan vuosittain.

Dead to Me (draamakomediasarja - 2. tuotantokausi)

Äkkipikainen leski jahtaa yliajajaa, joka vei hengen hänen mieheltään. Seuraksi tarttuu omalaatuinen optimisti, jolla ei ole aivan puhtaita jauhoja pussissaan.

Nekku-apinan verraton työkaluvyö (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Työkaluin varustautunut ja käsistään kätevä mekaanikkoapina Nekku ja hänen Korjauskoplansa auttavat ratkomaan Putpulan asukkaiden ongelmat.

Rust Valleyn autovelhot (reality-sarja - 2. tuotantokausi)

Vanhoja autoja keräilevä Mike Hall, hänen ystävänsä Avery Shoaf ja poikansa Connor Hall kunnostavat retroautoja ja yrittävät siinä sivussa tehdä vähän voittoakin.

The Eddy (ranskalainen minisarja)

Pariisilaisen jazz-klubin omistaja sekaantuu vaarallisten rikollisten asioihin yrittäessään suojella liiketoimintaansa, bändiään ja teini-ikäistä tytärtään.

The Hollow (animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Kolme teiniä herää oudossa maailmassa, joka on täynnä taikaportteja, hämmentäviä arvoituksia ja villipetoja. He päättävät yrittää löytää yhdessä tien kotiin.

Unelmien näköalaravintolat (reality-sarja - 2. tuotantokausi)

Kolme design- ja ruoka-asiantuntijaa elvyttää konkurssin uhkaamia ravintoloita ympäri maailman yhdistämällä niitä ympäröivään kulttuuriin muunkin kuin näköalan osalta.

Valeria (espanjalainen draamakomediasarja - 1. tuotantokausi)

Elísabet Benaventin romaaneihin perustuvassa sarjassa luovuusongelmista ja aviokriisistä kärsivä kirjailija saa tukea kolmelta ystävältään, jotka myös etsivät itseään.

Hiusverkko.fi - taistelu upeiden hiuksien puolesta voi alkaa!
Tilaa ammattilaisten hiustenhoitotuotteet nyt!

9.5.

Superfly (USA 2018, rikoselokuva)

Vuonna 1972 ilmestyneen elokuvan uudelleenfilmatisoinnissa tyylikäs rikollinen yrittää tasata puntit kilpailijoidensa kanssa ennen kuin vetäytyy huumekuvioista kokonaan.