Sony
12:10 - 30.04.2020 / pelit / Findance
PlayStation Plus - toukokuun 2020 PS4-ilmaispelit julkistettu

Maksullinen PlayStation Plus -palvelu on julkistanut huhtikuun ilmaispelinsä.

PlayStation 4 -pelaajat saavat tällä kertaa toimintaseikkailua ja ralliautoilua.

5. toukokuuta ladattavaksi saapuvat Cities: Skylines ja Farming Simulator 19.

Cities: Skylines

Rakenna unelmiesi kaupunki teineen, bussilinjoineen ja puistoineen. Aloita teollisuusvallankumous tai loihdi ekoenergialla toimiva rantakaupunki turisteille. Rakenna itsesi näköinen kaupunki!

- Kaupungin pormestarina joudut tasapainottelemaan koulutuksen, energian, poliisin ja palokunnan sekä monen muun tahon vaatimuksien välillä, pitäen samalla huolta kaupungin taloudesta.

- Suunnittele tieverkosto huolellisesti, huomioi bussit, junat ja metrot.

- Ole enemmän kuin vain yksi kaupungin virkamiehistä! Kiellä raskas liikenne ja lemmikkieläimet kaupungissa, tee julkisesta liikenteestä ilmaista.

- After Dark: tee kaupungistasi kokonaan toisenlainen yöaikaan.

Farming Simulator 19

Omaksu modernin maanviljelijän rooli! Tutustu ensi kertaa sarjassa yhteen maailman johtavista maatalousbrändeistä: CLAAS. Nauti monista moderneista ja klassisista ajoneuvoista, jotka auttavat rakentamaan, kehittämään ja laajentamaan maatilaasi kahdessa valtavassa ympäristössä täynnä jännittäviä toimia, korjattavaa satoa ja hoidettavia eläimiä.

Aja Farming Simulator -sarjan suurimmalla maatalousajoneuvojen kattauksella, kun mukana on yli 380 ajoneuvoa ja laitetta! Uutta Platinum Editionissa, yli 35 uutta CLAAS-ajoneuvoa ja -työkalua liittyy alan suurimpien merkkien joukkoon – John Deere, Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra jne.

Korjaa kaikenlaista satoa, laajenna toimintaasi metsätaloudella, hoida karjaa – sikoja, lehmiä, lampaita ja kanoja – ja ratsasta hevosilla. Kasvata maatilaasi verkossa muiden pelaajien kanssa ja lataa yhteisön luomia modeja alati kasvavaan Farming Simulator -pelikokemukseen!

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Katso esittelyvideo alla: