MTV Oy
18:10 - 09.04.2020 / tv-sarjat / Findance
Masked Singer Suomi kasvattaa suosiotaan - MTV3:n uudella suosikilla älyttömät katsojaluvut
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

MTV3-kanavan Masked Singer Suomi on noussut kevään kuumimmaksi tv-ilmiöksi ja ohjelma jatkaa kasvuaan suomalaisten lauantai-iltojen ykkössuosikkina.

Kevään katsotuinta viihdeohjelmaa on seurannut tähän mennessä jo yli kolme miljoonaa suomalaista. Yksittäiset jaksot ovat tavoittaneet parhaimmillaan yli 1,9 miljoonaa katsojaa. Jaksojen kokonaiskeskikatsojamäärä TV ja onlinekatselu huomioiden on ollut 1,3-1,6 miljoonaa per jakso.

Masked Singer Suomen neljännen, viime lauantaina esitetyn jakson edelle on kaikkien kanavien viihdeohjelmista päässyt vain kaksi muuta MTV3:n suurmenestyjää: Putous ja Tanssii Tähtien Kanssa - molemmat vuonna 2018.

Ohjelman jättimenestys näkyy myös sosiaalisessa mediassa, missä ihmiset jakavat viikoittain tuhansittain arvauksia siitä, keitä maskin takana on. Youtubessa ohjelman videoita on katsottu jo lähes kaksi miljoonaa kertaa ja vasta perustettu Masked Singer Suomen Instagram-tili kasvaa huimaa vauhtia: seuraajia on jo nyt lähes 13 000.

- Masked Singer Suomi on koonnut Suomen yhteen lauantai-iltaisin. Ohjelma on rikkonut kaikki sille asetetut tavoitteet ja on ollut suurenmoista seurata, miten ihmiset ovat lähteneet mukaan arvausleikkiin kilpailijoiden henkilöllisyydestä. Uusi tähti on syttynyt Suomen viihdeohjelmataivaalle ja se loistaa kirkkaana!, MTV:n kanavajohtaja Iina Eloranta kertoo.

Kevään riemastuttavin aivopähkinä jatkuu tulevana lauantaina, kun Masked Singer Suomessa esitellään jäljellä olevien hahmojen ensimmäiset paljastavat esineet. Vakiopanelistien Janne Katajan, Jenni Kokanderin ja Maria Veitolan epätoivo syventyy ja selviää, kuinka viidennen maskin takana oleva henkilö on saanut narutettua panelisteja. Vierailevana panelistina nähdään hurmaava Talent Suomi -tuomari Krista Siegfrids. Ohjelman juontaa Ile Uusivuori.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!