Nelonen
16:10 - 03.04.2020 / tv-sarjat / Findance
Koronavirus: The Voice of Finland -livelähetykset siirtyvät syksyyn

The Voice of Finland -ohjelman suorat lähetykset Turun Logomosta siirtyvät syksyyn koronavirusepidemian myötä. Neljä livelähetystä oli tarkoitus esittää huhti-toukokuussa.

Nelonen tiedottaa seuraavasti:

- The Voice of Finland on Suomen suurin viihdeohjelma, ja jokaista livelähetystä on tekemässä lähes 130-henkinen työryhmä. Tällä hetkellä näemme livelähetysten siirtämisen olevan ainoa oikea vaihtoehto. Haluamme toimia vastuullisesti ja turvata omalta osaltamme kilpailijoiden, esiintyjien sekä koko työryhmän terveyden. Samalla noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia ja määräyksiä.

Aiemmin nauhoitetussa, tänään perjantaina esitettävässä jaksossa lavalle nousevat Knockout-jaksossa Anna Puun tiimin laulajat, ja sunnuntaina 5. huhtikuuta ovat vuorossa Redraman tiimiläiset. Sunnuntaina selviää, ketkä kaikki laulajat ovat mukana The Voice of Finlandin livelähetyksissä syksyllä.

The Voice of Finland jatkuu huhtikuussa Instagramin puolella! Kauden live-laulajat kaappaavat @thevoiceoffinland -Instagram-tilin ja tuottavat sinne sisältöä seuraavan neljän viikon ajan. Perjantaina 10. huhtikuuta myös tähtivalmentajat ovat tavoitettavissa samalla tilillä instalivessä! Kilpailijoiden matkaa kohti livejä voi seurata yllämainitulla tilillä sekä tunnisteella #TVOF.