Oku Luukkainen
12:10 - 02.04.2020 / musiikki / Findance
Oku Luukkainen julkaisee huomenna uuden singlen Mentävä on - biisissä vierailee oma Elli-sisko

Retroperjantai-ysäriohjelman juontajana ja suosittuna ysäri-dj:nä tunnettu Oku Luukkainen on kerännyt miljoonia striimejä jo julkaisemillaan singleillä. Viime vuoden 7300 päivää (feat. Erika Vikman ja Danny) -biisiä on kuunneltu Spotifyssä jo yli 5,6 miljoonaa kertaa ja vuoden 2018 YsäriBoi -single on kerännyt jo 5,9 miljoonaa Spotify-kuuntelua.

Huomenna ysärimusiikin ystäville on luvassa uutta herkkua, kun Okun uusi Mentävä on -biisi julkaistaan. Tähän mennessä hän on tehnyt yhteistyötä useiden nimiartistien kanssa, mutta tällä kertaa vierailija löytyi läheltä. Biisissä laulaa Okun 23-vuotias Elli-sisko, joka on pienestä pitäen laulanut, soittanut ja esiintynyt. Mentävä on -biisi on kuitenkin sisarusten ensimmäinen yhteinen musiikkiprojekti

- Kun mietin kenet haluaisin pyytää tähän laulajaksi, niin heti tuli mieleen oma sisko. Se, että olen saanut tehdä töitä Suomen eturivin artistien kanssa on on ollut kova juttu. Mutta täytyy sanoa, että kun oma sisko laulaa mun biisillä niin se on ehkä kuitenkin tähän astisen musauran hienoimpia juttuja, kommentoi Oku tuoretta yhteistyötä.

- Lähdin empimättä mukaan, kun Oku pyysi. Työskentely läheisten kanssa on aina erityistä ja eri tavalla jännittävää, sanoo puolestaan Savonlinnan taidelukiossa opiskellut Elli.

Sisarukset ovat kumpikin olleet mukana sekä säveltämässä että sanoittamassa uutta biisiä yhdessä Mikael Forsbyn, Joona Naskalin, Aki Ekqvistin ja Tapani Siirtolan kanssa.

- Kappale kertoo tunteesta, joka on niin voimakas, että se ohjailee elämässä tehtäviä päätöksiä. Itse mietin biisiä kuunnellessani sitä fiilistä, kun lähden keikalle. Elli taas kirjoitti biisiä ajatellen haavettaan muuttaa rakkaaksi tulleeseen Belgradiin. Ja nyt hän on toteuttamassa sitä unelmaa, valottaa Oku Luukkainen biisin tekstin tematiikkaa.

Hiusverkko.fi - taistelu upeiden hiuksien puolesta voi alkaa!
Tilaa ammattilaisten hiustenhoitotuotteet nyt!

artikkelin avainsanat:
Oku Luukkainen