Petri Nygård
10:10 - 01.04.2020 / viihde / Findance
Aprillia! Petri Nygård ja Tornion Panimo pilailevat

Tänään kannattaa taas olla tarkkana: se on aprillipäivä!

Aprillipiloja ovat tänään tehtailleet mm. Petri Nygård ja Tornion Panimo.

Petri Nygårdin levy-yhtiö Universal Music tiedottaa presidentti Sauli Niinistön myöntäneen Petri Nygårdille musiikkineuvoksen arvonimen.

Nygård olisi näin vasta toinen esiintyvä artisti ja lavaesiintyjä, jolle musiikkineuvoksen arvonimi on myönnetty. Aiemmin arvonimen on saanut viihdetaiteilija Ilkka ”Danny” Lipsanen vuonna 2002.

Nygård kommentoi asiaa näin:

"MÄÄ ENO IKINÄ SILLEE OLLU PYSTIEN JAMUITTEN PERÄÄ MUTTA OHAN TÄÄ HUIKEETA ,.20 JUHLAVUOSI MENOSSA JA KAIKKEE KIVAA TULOSSA MUTTA TÄÄ OLI KIVA YLLÄTYS.,.,"

Tornion Panimo puolestaan kertoo aloittavansa koronavirusepidemian myötä alkoholijuomien kotiinkuljetukset.

- Pienpanimot ovat ennennäkemättömässä pulassa ja täysin eriarvoisessa asemassa ulkomaisiin kilpailijoihinsa nähden, Tornion Panimon toimitusjohtaja Kaj Kostiander tuskailee.

- Kansalaistottelemattomuus on keino nousta epäoikeudenmukaisuutta vastaan ja sen me aiomme nyt tehdä. Avaamme verkkokauppaamme alkoholijuomien kotiinkuljetusmahdollisuuden 1.4.2020 klo 9.00. Tiedämme, että viranomaiset tulevat sulkemaan verkkokauppamme tilanteen havaittuaan, joten kannattaa toimia mahdollisimman nopeasti, Kostiander suosittelee. Emme tyydy vain oluisiin, vaan sadalle nopeimmalle tilaajalle annamme mahdollisuuden tilata myös väkeviä alkoholijuomia, kuten palkittua Lójhtu-giniämme, Kostiander lupaa.