Netflix / AOP
08:10 - 30.03.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 14 / 2020 - paljon anime-leffoja ja Rahapaja jatkuu

Netflix-uutuudet tällä viikolla:

30.3.

Hotel Transylvania 3: Monsterit matkalla (USA 2018, animaatio)

Mavis suunnittelee perheelle monsteriristeilyn, mutta Draculalta lähtee jalat alta tämän tavatessa risteilyn hurmaavan kapteenin, Erickan.

31.3.

Funny Girl (USA 1968, musikaali)

Koomikko Fanny Brice kipuaa New Yorkin slummeista Broadway-tähdeksi. Maineesta huolimatta hän rakastuu itsetuhoiseen peluriin.

Gold (USA 2016, rikos / seikkailu)

Epäonninen mutta määrätietoinen kullanetsijä liittoutuu salaperäisen geologin kanssa, ja he lähtevät Indonesiaan etsimään kultaa.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Hostel: Part III (USA 2011, kauhu)

Polttarit Las Vegasissa muuttuvat hirveäksi verilöylyksi suositun kauhuelokuvasarjan jatko-osassa.

Jumping the Broom (USA 2011, komedia)

Komiikkaa piisaa, kun morsiamen fiinit sukulaiset ja sulhasen duunariklaani kokoontuvat saman katon alle pariskunnan häissä.

Kukkulan tyttö, sataman poika (Japani 2011, anime)

Toivo herää, kun kaksi lukiolaista yrittää estää vanhan sodanaikaisen kerhotalon purkamisen vuoden 1964 Tokion olympiakisojen valmistelujen yhteydessä.

La Bamba (USA 1987, draama / musikaali)

Ilahduttavassa elämäkertaelokuvassa kuvataan Ritchie Valensin nousua maineeseen. Valens menehtyi samassa lentokoneonnettomuudessa kuin Buddy Holly.

Liikkuva linna (Japani 2004, anime)

Sophie on teini, joka työskentelee yksitoikkoisessa kaupungissa edesmenneen isänsä hattukaupassa. Asiat saavat yllättävän käänteen, kun Sophie muuttuu vanhaksi naiseksi.

Hiusverkko.fi - taistelu upeiden hiuksien puolesta voi alkaa!
Tilaa ammattilaisten hiustenhoitotuotteet nyt!

Marnie - tyttö ikkunassa (Japani 2014, anime)

Sairaalloinen Anna lähetetään kesänviettoon uneliaaseen merenrantakaupunkiin, ja hän tutustuu hylätyssä talossa asuvaan tyttöön. Onko heidän ystävyytensä totta vai tarua?

Miraculous: Ladybug ja Cat Noir (animaatiosarja, 3. tuotantokausi)

Marinette muuttuu Ladybugiksi aina, kun Pariisi on vaarassa. Hän ei tiedä, että toinen kaupunkia pelastava supersankari Cat Noir onkin oikeasti hänen ihastuksensa Adrien.

No Good Deed (USA 2014, trilleri)

Lapsilleen omistautuva äiti joutuu mukaan panttivankidraamaan auttaessaan komeaa muukalaista, joka osoittautuukin häiriintyneeksi vankikarkuriksi.

Paluu pulpettiin (komediasarja)

Jeff Wingerin oikeustieteen tutkinto havaitaan puutteelliseksi, ja hän palaa koulun penkille oppilaitokseen jossa pätevyys ei ole pääasia.

Pokémon-sarja: Sun & Moon (animaatiosarja, 3. tuotantokausi)

Ash ja Pikachu matkustavat Ashin äidin kanssa Alola-alueelle ja aloittavat Pokémon-koulun, jossa he kohtaavat ilkeän Kalloryhmän.

Pom Poko (Japani 1994, anime)

Ihmisten rakennusprojektin metsästä pois ajamat Tama-kukkuloiden supikoirat käyvät vastaiskuun muodonmuutosvoimiensa avulla – mikäli kaikki menee niin kuin pitää.

Ponyo rantakalliolla (Japani 2008, anime)

Viisivuotias poika ystävystyy kultakalaprinsessa Ponyon kanssa, joka haluaisi muuttua ihmiseksi.

Stealth - näkymätön uhka (USA 2005, toiminta)

Lentäjien tutkimista varten suunniteltu tietokoneen avulla ohjattava hävittäjä alkaa sooloilla ja lennellä hallitsemattomasti pitkin taivaita, vaaratilanteita aiheuttaen.

Sydämen kuiskaus (Japani 1995, anime)

Koulutyttö Shizuku saa tietää, että kaikki hänen kirjastonkirjansa ovat olleet lainassa yhdellä ja samalla henkilöllä. Shizuku haluaa tavata hänet ja seurata unelmiaan.

Terrace House: Tokyo 2019-2020 (tosi-tv, uusi tuotantokausi)

Kuusi ventovierasta muuttaa yhteen Tokiossa ja etsii rakkautta saman katon alla asuen. Käsikirjoitusta ei ole, joten jatko on täysin heistä kiinni.

Tuuli nousee (Japani 2013, anime)

Hayao Miyazaki on luonut yli vuosikymmenten ulottuvan kertomuksen, joka pohjautuu toisen maailmansodan aikaisen hävittäjän suunnittelijan Jirô Horikoshin elämään.

1.4.

David Batra: Elefantti huoneessa (stand up)

Ruotsalainen koomikko David Batra paljastaa leikitellen niitä iloja ja suruja, joita avioliitto äskettäin tehtävästään eronneen poliittisen johtajan kanssa tuo mukanaan.

How to Fix a Drug Scandal (dokumenttisarja)

Rikoslaboratorion kemistien järkyttävät rikokset rampauttavat oikeusjärjestelmän ja hämärtävät oikeuden rajoja asianajajien, viranomaisten ja vankien kannalta.

Nailed It! (tosi-tv, uusi tuotantokausi)

Kotileipurit yrittävät luoda henkeäsalpaavia herkkuja kilpaillessaan 10 000 dollarin rahapalkinnosta. Näillä tunareilla on totisesti jauhopeukalo keskellä kämmentä!

Sunderland 'Til I Die (dokumenttisarja, uusi tuotantokausi)

Dokumenttisarjassa seurataan englantilaista Sunderlandin jalkapalloseuraa kaudella 2017–18 sen yrittäessä nousta takaisin Valioliigaan.

The Iliza Shlesinger Sketch Show (sketsiohjelma)

Koomikko Iliza Shlesinger on kehittänyt hauskan ja hävyttömän joukon pöhköjä hahmoja, ovelaa sosiaalista dialogia ja viittauksia pop-kulttuuriin.

The Windsors (brittikomediasarja, kolmas tuotantokausi)

Englannin kuninkaallisen perheen ongelmat ja koettelemukset on puettu yliampuvaksi ja humoristiseksi saippuaoopperaksi.

Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll (Japani 2019, anime)

Nuori nainen tuntee olevansa ansassa tyttökoulussa, mutta kun Violetista tulee hänen yksityisopettajansa, metallikädet ja lämpimät kirjeet tuovat lohtua yksinäisyyteen.

3.4.

Coffee & Kareem (USA 2020, komedia)

Kädettömän detroitilaispoliisin täytyy lyöttäytyä yhteen tyttöystävänsä rääväsuisen pojan kanssa, kun ensimmäinen lähentymisyritys johtaa heidät rikollisten jäljille. Ed Helms tähdittää.

Rahapaja (rikossarja, neljäs tuotantokausi)

Kahdeksan varasta lukittautuu panttivankeineen kolikkopajaan, ja koplan pomo manipuloi poliisit toteuttamaan suunnitelmansa.

Spirit – Vapauden kutsu: Ratsastusopisto (animaatiosarja)

Luckyn ja hänen ystäviensä elämässä alkaa uusi vaihe, kun Miradero jää taakse ja opinnot arvostetussa Palominokallion ratsastusopistossa alkavat.

Tähtisäde (animaatiosarja)

8-vuotias Sonja ei ole moksiskaan kirjavan roistojoukon leikkiinkutsuista. Hänellä on voima muuttua lapsisankari Tähtisäteeksi, joka pelastaa päivän joka kerta.