Nordisk Film
16:10 - 23.03.2020 / elokuvat / Findance
Paula Vesala, Laura Birn ja Eero Milonoff tähdittävät draamakomediaa - Seurapeli elokuvateattereihin 21.8. - pitkä traileri julki

Jenni Toivoniemen ohjaama ja käsikirjoittama Seurapeli saapuu elokuvateattereihin 21. elokuuta 2020.

Draamakomediaa tähdittävät mm. Emmi Parviainen, Laura Birn, Samuli Niittymäki, Eero Milonoff, Paula Vesala, Iida-Maria Heinonen, Paavo Kinnunen sekä ruotsalainen tv-tähti Christian Hillborg (kuvat nimiä klikkaamalla).

Teiniaikojen ystäväpiiri kokoontuu viettämään nostalgista viikonloppua idyllisessä merenrantahuvilassa juhlistaen Mitzin (Emmi Parviainen) yllätyssyntymäpäiviä. Mitzi ei ilahdu yllätyksestä, sillä hän on muiden tietämättä juuri eronnut. Jännitteinen tilanne saa uuden käänteen, kun Mitzin paras ystävä Veronika (Laura Birn) tuo yllättäen paikalle poikaystävänsä, joka on ruotsalainen Hollywood-elokuvatähti.

Mitzin kriisi ajaa hänet käynnistämään seurapelin, joka yllättäen saa ystäväpiirin vanhat voimasuhteet ja ihmissuhdepelit kärjistymään äärimmilleen. Pelin myötä ystävyksistä kuoriutuu epätoivoisia roolileikkijöitä, ja lopulta kukaan ei enää tiedä kuka rakasti ketä, ja kenen kanssa pitäisi sänkynsä jakaa.

Katso uusi Seurapeli-traileri alta: