Universal Pictures
15:10 - 05.03.2020 / elokuvat / Findance
HMD Global tuo Nokia-puhelimet James Bond -elokuvaan - 007 No Time To Die -kampanjan kasvona Lashana Lynch

Kerroimme aiemmin tänään, että seuraava James Bond -elokuva viivästyy marraskuulle - lue artikkeli täällä.

HMD Global, Nokia-puhelinten koti, lanseeraa kaikkien aikojen suurimman markkinointikampanjansa.

Kampanjan kasvona on Lashana Lynch, joka esittää elokuvassa uutta 00-agenttia, Nomia. Kampanjan avaa BAFTA-palkitun ohjaajan Amma Asenten ohjaama, 007 No Time to Die -elokuvasta inspiraationsa saanut mainosfilmi.

Naistenpäivänä 8.3. alkava markkinointikampanja näkyy valkokankailla, ulkomainonnassa, kaupoissa sekä sosiaalisessa mediassa. Kampanjan avaava 90 sekunnin video esittää agentti Nomin ratkaisemassa salaista tehtävää uuden Nokia-älypuhelimen avulla.

Uudet Nokia-puhelimet julkaistaan 19.3., hyvissä ajoin ennen uuden Bond-elokuvan maailman ensi-iltaa 12.11.2020. Uutuuspuhelinten lisäksi elokuvassa esiintyvät Nokia 7.2. ja jo ikonisen aseman saavuttanut 3310.

No Time to Die -kampanjan kasvo ja Bond-tähti Lashana Lynch kertoo historiastaan Nokia-puhelinten kanssa. "Ensimmäinen puhelimeni oli Nokia 3210, jonka sain 10-vuotiaana. Matopelin ja vaihdettavien näppäinten kanssa se tuntui minusta jo silloin älypuhelimelta. Kun nyt mietin, kuinka paljon Nokia-puhelimet ovat kehittyneet, on jännittävää esittää Nomia, joka paljastaa brändin uuden puhelimen", Lynch kertoo.

Bafta-palkittu ohjaaja Amma Asante kertoo mainosfilmin kuvauksista: "Olen aina tuntenut vetoa projekteihin, joissa kerrotaan vahvojen ja älykkäiden naisten tarinoita. Kampanjan käsikirjoituksessa Nomi kuvattiin upeasti agenttina, joka ei pelkää taistella pahiksia vastaan – ripauksella huumoria".

- Ensi-illan siirtyminen marraskuulle loi meille upean mahdollisuuden rakentaa jännitystä yhteistyön ympärille. No Time To Die on tuonut teknologian vetovoimansa ytimeen. Elokuvan keskiössä on innovaatio, ja käyttämämme teknologiamme kanssa Bond-yhteistyö tekee puhelimistamme ainoan laitteen, jonka kukaan, edes 00-agentti, tarvitsee, Juho Sarvikas, HMD Globalin tuotejohtaja, kommentoi.

- Luottamus, turvallisuus ja laadukas design muodostavat perustan Nokia-puhelimille, ja arvomme heijastelevat uraauurtavaa agentti Nomia. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tuoda viimeisimmän teknologian kaikkien saataville ja olemme innoissamme, että voimme tehdä sen uusimman yhteistyökumppanimme kanssa, Sarvikas jatkaa.