MTV Oy
19:10 - 05.03.2020 / tv-sarjat / Findance
Love Island Suomi jatkuu Sub-kanavalla syksyllä

Suosittu rakkausreality Love Island Suomi palaa ensi syksynä Subille. Ohjelmassa joukko komeita ja kauniita sinkkuja saapuu hulppeaan villaan viettämään elämänsä parasta lomaa. Haku ohjelman kolmannelle kaudelle alkaa nyt.

- Kokemuksena Love Island on varmasti unohtumaton, ja auringon sekä ystävien lisäksi ohjelma tarjoaa mahdollisuuden myös rakkauteen. Ohjelmaan valitut onnekkaat saavat viettää yhdessä ikimuistoisen, pidennetyn kesän luksusvillassa kuuman Espanjan auringon alla. Se, jos mikä on omiaan ihanien ja kutkuttavien rakkaussuhteiden syntymiselle, projektijohtaja Eevamaria Vassinen MTV:ltä sanoo.

Ainutkertainen Love Island Suomi -seikkailu heittää ohjelmaan osallistuvat keskelle pelejä, bileitä ja treffejä. Edessä on myös vaikeita päätöksiä ja herkkiä hetkiä, jotka eivät unohdu koskaan. Onnekkaimmat löytävät saarelta jonkun, jonka kainalossa voi poistua villasta viettämään yhteistä arkea Suomessa.

Love Island Suomen MTV:lle tuottaa ITV Studios Finland. Kansainväliseksi ilmiöksi noussut Love Island on rantautunut Britanniasta Australiaan, Yhdysvaltoihin, Saksaan, Tanskaan, Ruotsiin ja Norjaan.

Sinkkujen koukuttava rakkaussaaga espanjalaisella luksusvillalla oli MTV:n viime syksyn jätti-ilmiö - ohjelmaa seurasi kauden aikana lähes 2,6 miljoonaa suomalaista joko tv-kanavilta tai suoratoistopalveluista.

artikkelin avainsanat:
Love Island Love Island Suomi