MTV Oy
18:10 - 03.03.2020 / tv-sarjat / Findance
Joonas Nordman Show alkaa 28.3. - huumoripitoinen talk show luvassa

Joonas Nordman Show starttaa MTV3-kanavalla 28.3. klo 21 alkaen. Viihteellinen ohjelma ammentaa aiheitaan kuluneen viikon suurimmista puheenaiheista ja ilmiöistä.

Joonas Nordman saa oman viihteellisen talk show'n MTV3-kanavan lauantai-illoissa. Joonas Nordman Show on railakas sekoitus Nordmanin henkilövetoista huumoria ja viikoittain vaihtuvia eturivin tähtivieraita. Nordman haastaa ohjelmansa jokaisessa jaksossa vieraansa aitoon ja välittömään keskusteluun, jossa heistä paljastuu myös jotain hauskaa ja yllättävää.

- Vaikka talk show -sanasta saattaa tulla mieleen tiukka ajankohtainen uutisohjelma tai vieraiden mieletön grilli, on ohjelma täysin päinvastaista. Ohjelmassa käsitellään viiltävän huumorin keinoin ajankohtaisia puheenaiheita ja ilmiöitä, ja musiikista vastaa Siskonpedin musiikista ja Putouksen housebändistäkin tutun Katja Lapin loistava bändi, Nordman kertoo.

Nordman kutsuu jokaiseen lähetykseen kolme vierasta yhteiskunnan eri osa-alueilta.

- Myös he saavat sohvalla istuessaan olla lauantai-illan tunnelmissa, sillä rento ja komediallinen ote kantaa läpi ohjelman. Kenenkään kanssa ei olla ryppyotsaisia. Vieraat pääsevät kertomaan ennenkuulumattomia tarinoita ja kokemuksia elämänsä sekä uransa varrelta. Osan vieraista haastan myös pieneen yllätystehtävään, Nordman jatkaa.

artikkelin avainsanat:
Joonas Nordman Joonas Nordman Show MTV3