Alamy / AOP
10:10 - 24.02.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 9 / 2020 - mm. Altered Carbon, I Am Not Okay With This ja todella runsaasti anime-leffoja

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla seuraavat uutuudet:

25.2.

Pete Davidson: Alive From New York (standup)

Koomikko ja SNL-tähti Pete Davidsonin avoin ja intiimi stand up -spesiaali on kuvattu New Yorkissa.

26.2.

I Am Not Okay With This (fantasiasarja - 1. tuotantokausi)

Ahdistunut Syd yrittää kestää kiusallista lukioelämää, perhedraamaa ja yksipuolista ihastustaan parhaaseen ystäväänsä – sekä samalla hallita orastavia supervoimiaan.

Oikeutta Gabriel Fernandezille (dokumenttisarja)

Pojan raaka murha sekä huoltajien ja lastensuojelun työntekijöiden julkiset oikeudenkäynnit herättävät kysymyksiä järjestelmän kyvystä suojella haavoittuvia lapsia.

27.2.

Altered Carbon – Muuntohiili (scifi-sarja - 2. tuotantokausi)

250 vuotta jäädytettynä ollut vanki herää eloon uudessa kehossa. Hän voi voittaa vapautensa takaisin ainoastaan ratkaisemalla mieliä kuohuttavan murhan.

Followers (japanilainen draamasarja - 1. tuotantokausi)

Aloitteleva naisnäyttelijä tekee läpimurron rehellisen Instagram-postauksen ansiosta, ja samalla usean onneaan etsivän tokiolaisnaisen polut kohtaavat.

Pokémon: Mewtwo iskee takaisin – Kehitys (animaatioelokuva)

Ash, Misty ja Brock ottavat vastaan kutsun salaperäiseltä kouluttajalta ja kohtaavat keinotekoisesti luodun Mewtwon, joka janoaa taistelua.

28.2.

Aina noita (fantasiasarja - 2. tuotantokausi)

Nuori noita matkustaa 1600-luvulta tulevaisuuteen pelastamaan rakastamansa miehen, mutta ensin hänen pitää sopeutua nykyajan Cartagenaan ja kukistaa häijy vihollinen.

Amit Tandon: Family Tandoncies (standup)

Kokenut perheenisä Amit Tandon jakaa viisautta ja vitsejä kaikille, jotka kamppailevat harmaan avioarjen ja nykyvanhemmuuden kohtuuttomuuksien kanssa.

Formula 1: Taistelu paalupaikasta (dokumenttisarja - uusi tuotantokausi)

Armottoman Formula 1 -kauden aikana kuljettajien, managerien ja tallien omistajien elämä on vauhdikasta niin radalla kuin sen ulkopuolellakin.

Kesyttämättömät (meksikolainen saippusarja - 1. tuotantokausi)

Ystäväporukka lähtee automatkalle, mutta odottamaton neljäs matkustaja pakottaa heidät muuttamaan suunnitelmiaan.

Queen Sono (eteläafrikkalainen rikossarja - 1. tuotantokausi)

Eteläafrikkalainen vakooja Queen Sono sotkeutuu liikemaailman ja politiikan häijyyn verkkoon yrittäessään selvittää äitinsä kuoleman takana piilevän totuuden.

Toy Boy (espanjalainen rikossarja - 1. tuotantokausi)

Seitsemän vuotta vankilassa viettänyt strippari vapautetaan uuden oikeudenkäynnin alla. Hän aikoo todistaa, että hänen rakastajansa lavasti hänet miehensä murhaajaksi.

Unelmien näköalaravintolat (lifestyle-sarja)

Kolme design- ja ruoka-asiantuntijaa elvyttää konkurssin uhkaamia ravintoloita ympäri maailman yhdistämällä niitä ympäröivään kulttuuriin muunkin kuin näköalan osalta.

Viimeinen juoksuhauta (espanjalainen elokuva)

Espanjan sisällissotaan osallistunut hallituksen tukija pelkää rangaistusta ja piileskelee vaimonsa avulla kotonaan yli 30 vuoden ajan. Elokuva perustuu tositapahtumiin.

Yksi täydellinen päivä (romanttinen draamaelokuva)

Vaikeuksien kanssa kamppailevat teinit kiintyvät toisiinsa ja lähtevät mieltä puhdistavalle matkalle tutkimaan Indianan ihmeitä. Elle Fanning tähdittää.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

29.2.

Akame ga Kill! (anime-sarja)

Tatsumi lähtee matkalle auttaakseen köyhää kyläänsä. Matkalla salamurhaajajoukkio pelastaa hänet, ja hän liittyy mukaan taisteluun korruptoitunutta hallitusta vastaan.

Bakugan: Battle Planet (anime-sarja)

Dan Kouzo kavereineen ystävystyy salaperäisten bakugan-olentojen kanssa ja taistelee maailmanvalloitusta tavoittelevia pahoja voimia vastaan.

DC Super Hero Girls (animaatiosarja)

As Metropolis High students, super teens Wonder Woman, Supergirl, Bumblebee, Batgirl, Zatanna, and Green Lantern fight crime, classwork and crushes.

Henkien kätkemä (anime-elokuva)

Chihiro joutuu noidan hallitsemaan taikamaailmaan, jossa niskuroivat ihmiset muuttuvat eläimiksi.

JoJo's Bizarre Adventure (anime-sarja)

Joestarin suvun jälkeläiset – jotka kaikki käyttävät samaa lempinimeä – ovat jo monessa polvessa taistelleet superkonnia vastaan eri aikakausina.

Kätkijät (anime-elokuva)

Pikkuinen Arrietty-niminen kätkijä ystävystyy itseään paljon suuremman pojan kanssa. Arriettyn on kuitenkin suojeltava perhettään pojan vanhemmilta.

Kissojen valtakunta (anime-elokuva)

Haru pelastaa kissan, joka on vähällä jäädä auton alle. Hän hoksaa kuitenkin pian, ettei kyseessä olekaan ihan tavallinen kissa, vaan kissaprinssi!

LEGO Marvel -supersankarit: Avengers koossa taas! (animaatioelokuva)

Ultron saa käsiinsä Iron Manin haarniskan. Kostajat lähtevät pelastamaan ystäväänsä ja estämään karmivaa juonta toteutumasta.

Naapurini Yamadat (anime-elokuva)

Viisivuotias Nonoko ja muut omalaatuisen Yamadan perheen jäsenet kokevat mielikuvituksellisia seikkailuja ja arjen ongelmia tämän päivän Japanissa.

Peaky Blinders (rikossarja - 5. tuotantokausi)

Vuosi 1919 Englannin Birminghamissa. Armoton Tommy Shelby johtaa pahamaineista jengiä ja on päättänyt kasvattaa vaikutusvaltaansa hinnalla millä hyvänsä.

Prinsessa Kaguyan taru (anime-elokuva)

Bambun varresta poimittu taianomainen neito kasvaa äkkiä kauniiksi naiseksi, jota lumoutuneet kosiskelijat liehittelevät.

Prinsessa Mononoke (anime-elokuva)

Prinssi lähtee etsimään parannuskeinoa päälleen langetettuun tappavaan kiroukseen ja päätyy keskelle metsäneläinten ja kaivosyhteisön kamppailua.

Rannalla (draamaelokuva)

Florence ja Edward menevät naimisiin aikuisuuden ja vapaamman 60-luvun kynnyksellä, mutta luokkaerot ja yhteiskunnalliset paineet uhkaavat kaikkea.

Snowden (jännityselokuva)

Vähäeleinen trilleri kertoo Edward Snowdenin matkan armeijan alokkaasta pettyneeksi kyberanalyytikoksi, joka aikoo paljastaa USA:n laajat vakoiluohjelmat.

Sylvanian Families: Lennokas unelma (koko perheen elokuva)

Dominic on pieni maaoravapoika, joka tykkää leikkiä, mutta erään ikimuistoisen päivän jälkeen hän on kasvanut hieman isommaksi.

Sylvanian Families: Minijaksot (animaatiosarja)

Juhlia ja muotinäytöksiä järjestävä kaniperhe on valmis loikkimaan ihastuttavan kotikaupunkinsa jokapäiväisiin seikkailuihin.

Taxi 5 (ranskalainen toimintakomedia)

Huippupoliisi siirretään Marseilleen pysäyttämään Ferrareilla kaahaavat roistot ja etsimään pahamaineinen valkoinen taksi.

Tuulen laakson Nausicaä (anime-elokuva)

Prinsessa Nausicaän planeetan luonnonvarat ovat tuhoon tuomitut, ja hän kannustaa kansaansa nousemaan pahan kuningattaren armeijaa vastaan.

Tilaa matkasi Tallinnaan helposti netin kautta Eckerö Linelta!

1.3.

Pokémon Detective Pikachu (toimintakomedia)

Sähäkkä superetsivä tutkii parinsa katoamista tämän pojan kanssa maailmassa, jossa ihmiset ja Pokémonit elävät yhdessä.

Tööt! Tööt! Kari Kaara (animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Tööt, tööt! Turvavyöt kiinni! Lähde mukaan hauskaan seikkailuun suloisen Kari Kaaran kanssa, kun pikku autolapsi matkaa pitkin Puskurilan kiemuraisia teitä!

Netflix lisäsi juuri 22 elokuvaa, katso lista täällä.