Lars Johnson / Nelonen
10:10 - 23.02.2020 / viihde / Findance
Temptation Island Suomi: tältä kaunis Sofia, 20, näyttää Instagram-kuvissaan - "Ammatiltani oon kokki, munanvatkaus sujuu"

Temptation Island Suomi palaa tv-ruutuihin 18. maaliskuuta. Katso uusien sinkkujen yhteiskuvat täällä.

Yksi tuotantokauden naissinkuista on loimaalainen Sofia, 20 - "Ammatiltani oon kokki, ihan paska leipomaan, mut munanvatkaus sujuu".

Sosiaalinen, iloinen ja ”vähän hölmö blondi” Sofia on varma heittäytyjä, joka yleensä toimii ennen kuin miettii seurauksia. Sofia pitää miehistä jotka pukeutuvat hyvin, ovat urheilullisia ja tuoksuvat hyvältä. Tatuoinneista saa plussaa ja ”sellaset tummat piirteet on nice, niinku et tumma tukka, kulmat ja silmät.”

Sofia kokee sinkkuelämänsä olleen loistoaikaa, joka on antanut mahdollisuuden keskittyä enemmän itseen ja omaan hyvinvointiin. Sinkkuilu on tarjonnut mahdollisuuden tehdä melkein mitä vaan milloin vaan, ja siitä Sofia onkin ottanut kaiken irti. Puolentoista vuoden ajan hän on ”pitänyt paljon hauskaa, rillutellut menemään ja nauttinut elämästä.” Sofia on helposti lähestyttävä jalat maassa -tyyppi, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kokkina työskentelevä Sofia lähtee reissuun loistavalla asenteella. Hän pitää Temppareita ”once in a life time” -juttuna, josta pitää ehdottomasti ottaa kaikki irti. Hän toivoisi kokemuksen muotoutuvan elämän parhaaksi reissuksi ja tuovan mukanaan jotakin sellaista, mitä ei unohda koskaan. Saarelle Sofia lupaa tuoda energiaa ja loputonta biletystä. Hänen mielestään kaikkea ei pitäisi aina ottaa ihan niin vakavasti.

Katso myös TIS-Inkun kuvat täällä.

Alla Sofian kuvia Instagramista:


Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi


Tilaa matkasi Tallinnaan helposti netin kautta Eckerö Linelta!